Пеелинг прк-т33 је најновији развој козметологије за стимулацију и обнављање коже без дугог опоравка. Овај поступак је аналоган популарној биоревитализацији и односи се на медијанске поступке пилинга који промовишу подмлађивање и побољшавају стање коже.
Суштина нове методе
Прк-т33 хемијски пилинг је дермални стимуланс из категорије пилинга средњих линија који вам омогућава да уклоните ожиљке, акне, ситне боре и старачке флеке без трауматичне интервенције.
Главна разлика између љуштења ПРКС-Т33 и класичног је ефекат против старења без оштећења епидерме.
Пилинг прк-т33 има за циљ стимулисање горњег слоја коже, без негативних ефеката споља. За поступак се користи посебан препарат, који има пуно предности у поређењу с другим опцијама пилинга:
- Не изазива озбиљно црвенило;
- Нема фотосензибилност;
- Може се обавити у било које доба године;
- Не љушти кожу;
- Не оставља ожиљке;
- Не ствара лековиту кору;
- Елиминише накнадну хиперпигментацију.
Главни фокус пк-т33 пилинга је да тренутно продире у унутрашње слојеве коже, активира ћелије и убрзава њихову регенерацију, што помаже чишћењу, брзој обнови епидерме и њеном одржавању.
Хемијски састав
Хемијски састав пк-т33 пилинга је прилично једноставан - садржи само три компоненте које у комбинацији имају благотворан утицај на епидерму. Пилинг раствора укључује:
- Водоник пероксид 3% - антисептик који чисти нечистоће и насипа епидерму кисеоником, појачава осетљивост рецептора. Такође има ефекат избељивања;
- Којична киселина је компонента која сузбија производњу меланина, елиминише хиперпигментације и има аналгетски ефекат;
- Трицхлороацетиц ацид 33% је анти-инфламаторни комплекс који чисти поре, уништава патогене бактерије и подстиче раст фибробласта који повећавају еластичност коже.
Компоненте свеобухватно утичу на епидерму, помажући у постизању жељеног резултата. Захваљујући њиховом утицају, кожа изгледа млађе, свежије и здравије.
Предности и недостаци пилинга ПРКС-Т33
Несумњиво, процедура има бројне плусеве и минусе, које се морају узети у обзир приликом одлучивања о пилингу прк-т33. Само познавајући све његове предности, можете сигурно знати да ли је ова метода погодна или не.
Међу предности појављују се:
- Могућност провођења поступка током цијеле године, чак и зими;
- Безболност. Све што остаје је пецкање;
- Време поступка - не више од пола сата;
- Одсуство црвенила, коре и љуштења;
- Брза рехабилитација и опоравак;
- Инстант резултат.
Главна предност пилинга ПРКС-Т33 на позадини других козметичких поступака је обнављање и подмлађивање коже без ињекција.
Међу недостаци козметолози разликују само две тачке овог поступка:
- Цена - цена пилинга прк-т33 је нешто виша од класичних метода чишћења;
- Неприступачност - ову методу не практикују сви салони лепоте и приватни козметичари.
Упркос недостацима, прк-т33 хемијски пилинг свакако вреди узети у обзир због његове ефикасности и невероватних резултата.
Индикације за употребу
Прк-т33 хемијски пилинг помаже у суочавању са различитим кожним проблемима, укључујући промене повезане са годинама и дубинско чишћење.
Произвођач пилинга идентификује главне индикације за употребу прк-т33 решење:
- Флаббинесс и губитак еластичности коже;
- Серборски дерматитис;
- Ожиљци, ожиљци, трагови акни;
- Гнојне формације и акне;
- Пост-упалне мрље и стрије;
- Дубоке и фине боре;
- Сезонска и старосна пигментација;
- Хиперкератоза епидерме;
- Старење и досадан тен.
Поступак пилинга прк-т33 омогућава да се у најкраћем року ријешите ових проблема. Да би постигли бољи и дуготрајнији ефекат, професионални козметолози препоручују најмање четири поступка.
Поступак се изводи у курсу: четири до шест сесија једном недељно.
Пилинг прк-т33 сматра се једном од најквалитетнијих метода лечења и спречавања старења коже и уклањања нежељених печата у епидерми лица. Нажалост, сви козметолози не раде хемијски пилинг исправно, тако да морате знати о свим нијансама поступка.
Припрема за поступак
Да би се избегле нежељене последице и погрешна примена решења, поступак се препоручује искључиво у специјализованим козметичким салонима или код приватних козметичара са довољно квалификација. Код куће постоји опасност од опекотина на кожи, док су у кабини дата сва правила безбедности.
Пилинг ПРКС-Т33 може се извести не само на кожи лица, већ и у деколтеу, на рукама, стомаку и другим деловима тела које је потребно прилагодити.
За поступак хемијског пилинга прк-т33 по правилу није потребна посебна прелиминарна припрема. Изузетак је хиперреактивни тип масне коже. У овом случају, потребно је нанети учвршћујућу течност на лице две недеље пре сеансе ноћу.
Пилинг ПРКС-Т33
Пилинг прк-т33 изводе искључиво професионални козметолози који се придржавају свих правила наношења и уклањања раствора. Ако је потребно, могу помоћи клијенту да избегне штетне ефекте на кожи.
Поступак се изводи у фазама:
- Фаза 1: пречишћавање. Козметолог третира кожу посебним средствима за чишћење, уклањајући нечистоће и дезинфицира алкохолом;
- Фаза 2: примена. Раствор прк-т33 се наноси у неколико слојева на кожу посебном четком уз нежне масажне покрете;
- Трећа фаза: масажа. Лаганим додирима, специјалиста масира кожу дуж масажних линија лица три до пет минута;
- Фаза 4: уклањање остатака. Раствор се уклања ваљком умоченим у дестиловану воду, затим се кожа третира са неутрализатором воде, а остатак се испере водом;
- Фаза 5: исхрана. Влажите лице масном кремом, серумом или лосионом. Неки козметолози предлажу да направите посебну маску.
Поступак може бити праћен благим пецкањем или пецкањем, али тај осећај не траје дуже од десет до петнаест минута.
Уз јаку нелагоду, раствор се одмах уклања са површине коже.
Њега коже после поступка
Правилна нега коже након поступка пилинга прк-т33 је веома важна, без које се могу јавити непријатне последице у облику исушивања и повреда коже или опекотина.
Специјалисти идентификују број препоруке:
- Изузетак агресивних средстава за негу коже: пилинга, алкохолних лосиона;
- Одбијање прања сунђером и сунђером у корист меких производа без сапуна;
- Употреба хранљивих хидратантних средстава;
- Апстиненција од прегревања и директно излагање коже;
- Посвећујући дужну пажњу воденој равнотежи у телу.
Додатна упутства може дати козметичар, у зависности од типа коже и њеног стања након курса процедура.
Контраиндикације
Упркос несумњивим предностима пилинга прк-т33, постоји низ контраиндикација које забрањују спровођење поступка. Зависи од различитих фактора, али углавном од присуства алергија и кожних болести.
Не огулите ПРКС-Т33 у следећим случајевима:
- Трудноћа и дојење;
- Присуство алергијских реакција на компоненте раствора;
- Са повећаном осетљивошћу коже;
- Дерматолошке болести;
- Отворене ране или пустуле на кожи;
- Херпес током рецидива;
- Заразне болести;
- Период опоравка након операција.
Такође бисте требали размотрити потребу за паузама између козметичких процедура. Две недеље пре пилинга прк-т33 забрањено је вршити било какве козметичке мере.
Прегледи лекара и пацијената о пилингу ПРКС-Т33
Професионални козметолози упознати са пк-т33 поступком пилинга све чешће га препоручују својим клијентима, посебно онима који имају изузетно осетљиву кожу. То је због брзог периода опоравка, одсуства болних сензација и личног искуства.
Ковалева Ирина, дерматолог:
Увек се трудим да будем у току и занимају ме све козметичке иновације. Са појавом тржишта пилинга, прк-т33 се одмах заинтересовао за процедуру и питања клијената су већ стигла. Када сам се ближе упознао са пк-т33 пилингом, био сам пријатно изненађен, јер је овај лек прави пробој у козметологији! Након курса, нестају не само боре на лицу, већ и дубље. Боја коже се изравнава, а поре се сужавају, производња поткожног масног ткива се смањује. Сада препоручујем прк-т33 пилинг свим клијентима, јер ми је важно да они увек остану срећни и лепи!
Тисовскаиа Лилииа, козметичарка:
У посљедње вријеме пк-т33 пилинг посебно је популаран код мојих клијената и у потпуности их подржавам у томе. Италијански лијек помаже код многих проблема са кожом и спашава вас од прераног старења. Пилинг је врло згодан због могућности употребе у било које доба године, што га чини готово неопходним у арсеналу сваког козметичара.
Турова Раиса, козметолог-дерматолог:
Увек ме брине стање мојих клијената. Нарочито их покушавам упозорити на опасности употребе различитих средстава којима је Интернет препун, посебно независних. Међутим, у случају пилинга прк-т33, све је другачије. У почетку сам користио иновацију козметологије на себи и био сам импресиониран учинком. Овај алат је такође одговарао свим мојим клијентима и донео је жељени резултат након прве четири сесије. Пеелинг прк-т33 је сада један од најпопуларнијих и најомиљенијих поступака, не само за клијенте, већ и за мене.
Многе жене су већ испробале пк-т33 пилинг и спремне су да поделе своје утиске о поступку и резултатима после курса. Дјевојке различитог узраста и професија примјећују да пк прк-т33 чини чуда и помаже да се ријешите мржње бора и ожиљака.
Ангелина, 35 година, ПР менаџер:
На једном од рецепција, козметолог ми је предложио да испробам нови поступак који се зове "прк-т33 пилинг". Увек сам спреман за ново, посебно имајући у виду да је изглед у мом раду веома важан, и одмах сам се сложио. Процедура је трајала нешто мање од пола сата, у том процесу нисам имао неугодних сензација, осим лаганог трнкања јагодица, чак сам уживао у процесу. Тада су ми направили маску и након 10 минута сам могао да видим резултат. Након прве апликације, пилинг прк-т33 повукао је боре на очима и насолабијалним наборима, а тон лица се поравнио и поживио, мрље на јагодицама нестале. Лице ми је буквално освежило, а почео сам да изгледам 5 година млађе! Дефинитивно прођите кроз цео курс пилинга, јер резултат вреди.
Карина, 42 године, уредник:
Целог живота ме мучила проблематична кожа: користила сам разне маске, куповала скупу козметику, пуно новца трошила сам на скупе процедуре лечења. Знајући за мој труд, мој пријатељ је говорио о новом пилингу прк-т33 који би, према обећањима произвођача, требао да помогне да се ослободи половине проблема. Одлучио сам да спроведем поступак у професионалном салону, где је козметичарка разговарала о додатним предностима пк-т33 пилинга. Заједно смо одлучили да направимо пилинг не само за лице, већ и за деколте. Након четири сесије, мрље из старости су ми потпуно нестале, боре око очију уклоњене су, кожа ми је постала чврста и тонирана. Такође, пк-т33 пилинг помогао је да се решим ожиљака који су остали од акни, због чега сам био невероватно задовољан. Сада правим паузу између курсева, а онда ћу је сигурно поновити.
Јулиа, 29 година, домаћица:
Чуо сам за прк-т33 пилинг случајно од комшије која се хвалила резултатом после поступка. Свидео ми се ефекат и решио сам да урадим поступак, смирен чињеницом да је ова врста пилинга безболна. Након прве сесије лице се трансформисало: црвенило на кожи је нестало без трага, кожа је постала глатка, а мали ожиљак на бради је стањиван. По завршетку курса, козметичарка ми је саветовала да преко ноћи нанесем прк-т33 пилинг на лицу места, искључиво на ожиљак, како бих га се потпуно ослободила. Сада имам савршену порцуланску кожу којој сви завиде!