Trebam li napraviti piling PRX-T33: mišljenje liječnika i pacijenata

0
9157
Piling prx-t33

Peeling prx-t33 najnoviji je razvoj u kozmetologiji za stimulaciju i obnavljanje kože bez dugog oporavka. Ovaj postupak analogan je popularnoj biorevitalizaciji i odnosi se na medijalne postupke pilinga koji promiču pomlađivanje i poboljšavaju stanje kože.

Suština nove metode

Piling prx-t33

Kemijski piling prx-t33 je dermalni stimulator iz kategorije postupaka pilinga srednje linije koji vam omogućuje uklanjanje ožiljaka, akni, sitnih bora i starosnih mrlja bez traumatične intervencije.

Glavna razlika između ljuštenja PRX-T33 i klasičnog je učinak protiv starenja bez oštećenja epiderme.

Peeling prx-t33 usmjeren je na stimulaciju gornjeg sloja kože, bez negativnih utjecaja izvana. Za postupak se koristi poseban pripravak, koji ima puno prednosti u odnosu na druge mogućnosti pilinga:

• Ne uzrokuje ozbiljno crvenilo;
  • Nema fotoosjetljivost;
  • Može se obaviti u bilo koje doba godine;
  • Ne ljušti kožu;
  • Ne ostavlja ožiljke;
  • Ne tvori ljekovitu koru;
  • Eliminira naknadnu hiperpigmentaciju.

Glavni fokus px-t33 pilinga je trenutno prodiranje u unutarnje slojeve kože, aktiviranje stanica i ubrzanje njihove regeneracije, što pomaže čišćenju, brzoj obnovi epiderme i njenom održavanju.

Kemijski sastav

Piling ampula prx-t33

Kemijski sastav px-t33 pilinga prilično je jednostavan - sadrži samo tri komponente koje u kombinaciji imaju blagotvoran učinak na epidermu. Otopina pilinga uključuje:

• Vodikov peroksid 3% - antiseptik koji čisti nečistoće i zasićuje epidermu kisikom, pojačava osjetljivost receptora. Također ima učinak izbjeljivanja;
  • Kojična kiselina je komponenta koja suzbija proizvodnju melanina, uklanja hiperpigmentaciju i ima analgetski učinak;
  • Triklorooctena kiselina 33% protuupalni je kompleks koji čisti pore, uništava patogene bakterije i potiče rast fibroblasta koji povećavaju elastičnost kože.

Komponente sveobuhvatno utječu na epidermu, pomažući postići željeni rezultat. Zahvaljujući njihovom utjecaju, koža izgleda mlađe, svježije i zdravije.

Za i protiv pilinga PRX-T33

Za i protiv peelinga prx-t33

Nesumnjivo, postupak ima brojne pluseve i minuse, što se mora uzeti u obzir prilikom odlučivanja o provođenju px-t33 pilinga. Samo znajući sve njegove prednosti možete točno znati je li ta metoda prikladna ili ne.

među blagodati pojavljuju:

• Mogućnost provođenja postupka tijekom cijele godine, čak i zimi;
  • Bezbolan. Ostalo je samo gori osjećaj;
  • Vrijeme postupka - ne više od pola sata;
  • Odsutnost crvenila, kore i ljuštenja;
  • Brza rehabilitacija i oporavak;
  • Instant rezultat.

Glavna prednost PRX-T33 pilinga na pozadini drugih kozmetičkih postupaka je obnova i pomlađivanje kože bez injekcija.

među mane kozmetolozi razlikuju samo dvije točke ovog postupka:

• Trošak - cijena pilinga prx-t33 nešto je viša od uobičajenih metoda čišćenja;
  • Nepristupačnost - nisu svi saloni ljepote i privatni kozmetolozi prakticirali ovu metodu.

Unatoč nedostacima, prx-t33 kemijski piling svakako vrijedi razmotriti zbog svoje učinkovitosti i nevjerojatnih rezultata.

Indikacije za uporabu

Bore na licu

Prx-t33 kemijski piling pomaže u suočavanju s različitim kožnim problemima, uključujući promjene povezane s godinama i dubinsko čišćenje.

Proizvođač pilinga identificira glavne indikacije za uporabu prx-t33 rješenje:

• Stabilnost i gubitak elastičnosti kože;
  • Serborski dermatitis;
  • Ožiljci, ožiljci, tragovi akni;
  • Gnojne formacije i akne;
  • Post-upalna mjesta i strije;
  • Duboke i fine bore;
  • Sezonska i dobna pigmentacija;
  • Hiperkeratoza epiderme;
  • Starenje i dosadan ten.

Postupak pilinga prx-t33 omogućava vam da se u najkraćem mogućem roku riješite ovih problema. Da bi postigli bolji i dugotrajniji učinak, profesionalni kozmetolozi preporučuju najmanje četiri postupka.

Postupak se provodi u tečaju: četiri do šest sesija jednom tjedno.

Peeling prx-t33 smatra se jednom od najkvalitetnijih metoda liječenja i sprječavanja starenja kože i uklanjanja neželjenih pečata u epidermi lica. Nažalost, svi kozmetolozi ne rade kemijski piling ispravno, tako da morate znati o svim nijansama postupka.

Priprema za postupak

Krema za lice

Kako bi se izbjegle nepoželjne posljedice i pogrešna primjena rješenja, postupak se preporučuje provesti isključivo u specijaliziranim kozmetičkim salonima ili kod privatnih kozmetičara s dovoljno kvalifikacija. Kod kuće postoji opasnost od opeklina na koži, dok su u kabini predviđena sva sigurnosna pravila.

Piling PRX-T33 može se napraviti ne samo na koži lica, već i u dekolteu, na rukama, trbuhu i drugim dijelovima tijela koji se moraju prilagoditi.

Za kemijski piling prx-t33 u pravilu nije potrebna posebna prethodna priprema. Izuzetak je hiperreaktivni tip masne kože. U tom je slučaju potrebno dva tjedna prije seanse noću nanositi učvršćujuću tekućinu na lice.

Piling PRX-T33

Postupak pilinga prx-t33

Piling prx-t33 provode isključivo profesionalni kozmetolozi koji poštuju sva pravila primjene i uklanjanja otopine. Ako je potrebno, mogu pomoći klijentu da izbjegne štetne učinke na kožu.

Postupak se provodi u fazama:

• Faza 1: pročišćavanje. Kozmetolog tretira kožu posebnim sredstvima za čišćenje, uklanja nečistoće i dezinficira alkoholom;
  • 2. faza: primjena. Otopina prx-t33 nanosi se u nekoliko slojeva na kožu posebnim četkom nježnim masažnim pokretima;
  • 3. faza: masaža. Laganim dodirima stručnjak masira kožu duž masažnih linija lica tri do pet minuta;
  • Stupanj 4: uklanjanje ostataka. Otopina se odstrani obriskom namočenim u destiliranu vodu, zatim se koža obrađuje s neutralizatorom vode, a ostatak se ispere vodom;
  • 5. faza: prehrana. Vlažite lice masnom kremom, serumom ili losionom. Neki kozmetičari predlažu izradu posebne maske.

Postupak može biti popraćen blagim peckanjem ili peckanjem, ali taj osjećaj ne traje više od deset do petnaest minuta.

S jakom nelagodom, otopina se odmah uklanja s površine kože.

Njega kože nakon postupka

Pranje lica

Pravilna njega kože nakon postupka pilinga prx-t33 vrlo je važna, bez koje se mogu pojaviti neugodne posljedice u obliku isušivanja i ozljeđivanja kože ili opekotina.

Stručnjaci ističu broj preporuke:

• Izuzetak agresivnih proizvoda za njegu kože: pilinga, alkoholnih losiona;
  • Odbijanje pranja spužvama i spužvama u korist mekih proizvoda bez sapuna;
  • Korištenje hranjivih ovlaživača;
  • Apstinencija od pregrijavanja i izravno izlaganje kože;
  • Obratite dužnu pažnju na vodenu ravnotežu u tijelu.

Dodatne upute može dati kozmetolog, ovisno o vrsti kože i njenom stanju nakon tijeka postupaka.

kontraindikacije

dermatitis

Unatoč nesumnjivim prednostima pilinga prx-t33, postoji niz kontraindikacija koje zabranjuju provedbu postupka. Ovisi o različitim čimbenicima, ali uglavnom o prisutnosti alergija i kožnih bolesti.

Ne ogulite PRX-T33 u sljedećim slučajevima:

• Trudnoća i dojenje;
  • Prisutnost alergijskih reakcija na komponente otopine;
  • S povećanom osjetljivošću kože;
  • Dermatološke bolesti;
  • Otvorene rane ili pustule na koži;
  • Herpes tijekom relapsa;
  • Zarazne bolesti;
  • Period oporavka nakon operacija.

Također biste trebali razmotriti potrebu za pauzama između kozmetičkih postupaka. Dva tjedna prije pilinga prx-t33 zabranjeno je provoditi sve kozmetičke mjere.

Recenzije liječnika i pacijenata o pilingu PRX-T33

Recenzije

Profesionalni kozmetičari upoznati s piling-pr33 postupkom pilinga sve češće ga preporučuju svojim klijentima, posebno onima koji imaju izrazito osjetljivu kožu. To je zbog brzog perioda oporavka, nepostojanja bolnih senzacija i osobnog iskustva.

Kovaleva Irina, dermatolog:

Uvijek se trudim biti u tijeku i zanimaju me sve kozmetičke inovacije. S pojavom tržišta pilinga, prx-t33 se odmah zainteresirao za postupak, a pitanja klijenata već su stigla. Kad sam bliže upoznao px-t33 piling, bio sam ugodno iznenađen, jer je ovaj lijek pravi proboj u kozmetologiji! Nakon tijeka postupaka nestaju ne samo bore na licu, već i dublje. Boja kože se izravnava, a pore se sužavaju, smanjuje se proizvodnja potkožnog masnog tkiva. Sada preporučujem prx-t33 piling svim klijentima, jer mi je važno da oni uvijek ostanu sretni i lijepi!

Tisovskaya Liliya, kozmetičarka:

U posljednje vrijeme px-t33 piling posebno je popularan kod mojih klijenata i u potpunosti ih podržavam u tome. Talijanski lijek pomaže kod mnogih problema s kožom i spašava vas od preranog starenja. Piling je vrlo povoljan zbog mogućnosti korištenja u bilo koje doba godine, što ga čini gotovo neophodnim u arsenalu svakog kozmetičara.

Turova Raisa, kozmetolog-dermatolog:

Uvijek mi je stalo do stanja mojih klijenata. Naročito ih pokušavam upozoriti na opasnosti korištenja različitih sredstava kojima je Internet prepun, posebno neovisnih. Međutim, u slučaju pilinga prx-t33, sve je drugačije. U početku sam koristila inovaciju kozmetologije na sebi i bila impresionirana učinkom. Ovaj je alat također odgovarao svim mojim klijentima i donio željeni rezultat nakon prve četiri sesije. Peeling prx-t33 sada je jedan od najpopularnijih i najomiljenijih postupaka ne samo za klijente, već i za mene.

Mnoge žene su već isprobale px-t33 piling i spremne su podijeliti svoje dojmove o postupku i rezultatima nakon tečaja. Djevojke različite dobi i profesije napominju da px prx-t33 čini čuda i pomaže da se riješite mržnje bora i ožiljaka.

Angelina, 35 godina, PR menadžer:

Na jednom od recepcija kozmetolog mi je predložio da isprobam novi postupak nazvan "prx-t33 piling". Uvijek sam spreman za novo, pogotovo s obzirom da je izgled u mom radu vrlo važan, i odmah sam pristao. Postupak je trajao nešto manje od pola sata, u procesu nisam doživio nikakvu nelagodu, osim laganog trncenja u jagodicama, čak sam uživao u procesu. Tada su mi napravili masku i nakon 10 minuta sam mogao vidjeti rezultat. Nakon prvog nanošenja, piling prx-t33 povukao je bore na očima i nasolabijalne nabore, a ton lica je izravnio i posvijetlio, mrlje na jagodicama nestale. Lice mi se doslovno osvježilo, a počeo sam izgledati 5 godina mlađe! Definitivno prođite cijeli tečaj pilinga, jer rezultat vrijedi.

Prx-t33 piling efekt: prije i poslije fotografija

Karina, 42 godine, urednik:

Cijeli život me mučila problematična koža: koristila sam razne maske, kupovala skupu kozmetiku, puno novca trošila sam na skupe postupke liječenja. Znajući za moj trud, prijatelj mi je ispričao novi piling prx-t33 koji bi, prema obećanjima proizvođača, trebao pomoći riješiti polovicu problema. Odlučio sam provesti postupak u profesionalnom salonu, gdje je kozmetičarka govorila o dodatnim prednostima px-t33 pilinga. Zajedno smo odlučili napraviti piling ne samo za lice, već i za dekolte. Nakon četiri sesije, potpuno sam nestala pigmentirane mrlje, bore oko očiju su uklonjene, koža je postala elastična i tonirana. Također, px-t33 piling pomogao je da se riješim ožiljaka koji su ostali od akni, što me neopisivo obradovalo. Sada odmaram između tečajeva, a onda ću ga sigurno ponoviti.

Peel efekt prx-t33: fotografija prije i nakon četiri postupka

Julia, 29 godina, domaćica:

Čuo sam za prx-t33 piling slučajno od susjeda koji se hvalio rezultatom nakon postupka. Učinak mi se svidio i odlučio sam obaviti postupak, smiren činjenicom da je ova vrsta pilinga bezbolna. Nakon prve sesije lice se promijenilo: crvenilo na koži nestalo je bez traga, koža je postala glatka, a mali ožiljak na bradi je stanjivao. Po završetku tečaja kozmetičarka mi je savjetovala da preko noći nanesem prx-t33 piling na licu mjesta, isključivo na ožiljak, kako bih ga se potpuno riješila. Sada imam savršenu porculansku kožu kojoj svi zavide!

Peel efekt prx-t33: fotografija prije i nakon prvog postupka

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime