PRX-T33'ü soymalı mıyım: doktorlar ve hastaların görüşleri

0
9157
Soyulması prx-t33

Peeling prx-t33, uzun süreli bir iyileşme olmadan cildi canlandırmak ve canlandırmak için kozmetikteki en son gelişmedir. Bu prosedür popüler biyorevitalizasyonun bir analoğudur ve gençleşmeyi teşvik eden ve cilt durumunu iyileştiren medyan peeling prosedürlerini ifade eder.

Yeni yöntemin özü

Soyulması prx-t33

Kimyasal peeling prx-t33, travmatik müdahale olmadan izleri, akneleri, ince kırışıklıkları ve yaşlılık lekelerini gidermenizi sağlayan eksfoliye edici orta hat prosedürleri kategorisinden bir dermal stimülatördür.

Soyulma PRX-T33 ve klasik olan arasındaki temel fark, epidermise zarar vermeden yaşlanma karşıtı etkidir.

Soyulması prx-t33, cildin üst tabakasını dışa olumsuz etki etmeden uyarmayı amaçlar. Diğer soyma seçeneklerine karşı birçok avantaja sahip olan prosedür için özel bir hazırlık kullanılır:

• Ciddi kızarıklığa neden olmaz;
  • Işığa duyarlılık yok;
  • Yılın herhangi bir zamanında yapılabilir;
  • Cildi soymaz;
  • İz bırakmaz;
  • İyileşen bir kabuk oluşturmaz;
  • Sonraki hiperpigmentasyonu ortadan kaldırır.

Prx-t33 soyulmasının asıl odağı derinin derinin iç katmanlarına anında nüfuz etmek, hücreleri aktive etmek ve rejenerasyonunu hızlandırmaktır, bu da epidermiyi temizlemeye, hızlıca geri yüklemeye ve bakımına yardımcı olur.

Kimyasal bileşimi

Soyma ampulü prx-t33

Prx-t33 soyulmasının kimyasal bileşimi oldukça basittir - kombinasyon halinde epidermis üzerinde yararlı bir etkiye sahip olan sadece üç bileşen içerir. Soyma çözeltisi şunları içerir:

• Hidrojen peroksit% 3 - safsızlıklardan temizleyen ve epidermiyi oksijenle doyuran bir antiseptik, reseptörlerin hassasiyetini arttırır. Aynı zamanda beyazlatma etkisi vardır;
  • Kojik asit, melanin üretimini baskılayan, hiperpigmentasyonu ortadan kaldıran ve analjezik bir etkiye sahip olan bir bileşendir;
  • Trikloroasetik asit% 33, gözenekleri temizleyen, patojenik bakterileri yok eden ve cilt elastikiyetini artıran fibroblastların büyümesini uyaran anti-enflamatuar bir komplekstir.

Bileşenler epidermisi kapsamlı bir şekilde etkiler ve istenen sonucu elde etmenize yardımcı olur. Etkileri sayesinde cilt daha genç, daha taze ve daha sağlıklı görünür.

PRX-T33 soymanın avantajları ve dezavantajları

Soyulma artıları ve eksileri prx-t33

Kuşkusuz, prosedür prx-t33 peeling yapmaya karar verirken göz önünde bulundurulması gereken çok sayıda artı ve eksilere sahiptir. Sadece tüm avantajlarını bilmek, bu yöntemin uygun olup olmadığından emin olabilirsiniz.

arasında faydalar görüntülenir:

• Prosedürü kış boyunca bile tüm yıl boyunca yapabilme;
  • Ağrısız. Kalan tek şey bir yanma hissidir;
  • İşlemin süresi - en fazla yarım saat;
  • Kızarıklık, kabuk ve soyulmanın yokluğu;
  • Hızlı rehabilitasyon ve kurtarma;
  • Anında sonuç.

PRX-T33'ün diğer kozmetik prosedürlerin arka planına karşı soyulmasının asıl avantajı, cildin enjekte edilmeden yenilenmesi ve gençleştirilmesidir.

arasında eksiklikler kozmetikçiler bu prosedürün sadece iki noktasını ayırt eder:

• Maliyet - prx-t33 soyma fiyatı geleneksel temizleme yöntemlerinden biraz daha yüksektir;
  • Erişilemezlik - tüm güzellik salonları ve özel kozmetikçiler bu yöntemi kullanmamaktadır.

Olumsuzluklara rağmen, prx-t33 kimyasal peeling etkinliği ve şaşırtıcı sonuçları nedeniyle kesinlikle dikkate değer.

Kullanım endikasyonları

Yüzündeki kırışıklıklar

Prx-t33 kimyasal peeling, yaşa bağlı değişiklikler ve derin temizlik dahil olmak üzere çeşitli cilt problemleriyle baş etmeye yardımcı olur.

Soyma üretici ana tanımlar kullanım endikasyonları prx-t33 çözümü:

• Derinin gevşekliği ve elastikiyet kaybı;
  • Serborik dermatit;
  • Yara izleri, yara izleri, sivilce izleri;
  • Pürülan oluşumları ve akne;
  • İltihap sonrası lekeler ve çatlak izleri;
  • Derin ve ince kırışıklıklar;
  • Mevsimsel ve yaş pigmentasyonu;
  • Epidermisin hiperkeratozu;
  • Fotoyaşlanma ve mat ten.

Prx-t33 soyma işlemi, bu problemlerden en kısa sürede kurtulmanızı sağlar. Daha iyi ve daha uzun süreli etki elde etmek için, profesyonel kozmetik uzmanları en az dört prosedür önermektedir.

İşlem bir kursta gerçekleştirilir: haftada bir kez dört ila altı seans.

Soyulma prx-t33, yüz epidermisinde cildin yaşlanmasını önleme ve istenmeyen mühürlerden kurtulmanın en yüksek kaliteli yöntemlerinden biri olarak kabul edilir. Ne yazık ki, tüm kozmetikçiler doğru kimyasal peeling yapmazlar, bu nedenle prosedürün tüm nüanslarını bilmeniz gerekir.

Prosedür için hazırlık

Yüz kremi

İstenmeyen sonuçlardan ve çözümün yanlış uygulanmasından kaçınmak için, prosedürün yalnızca uzman güzellik salonlarında veya yeterli niteliklere sahip özel güzellik uzmanlarında yapılması önerilir. Evde, deride yanma riski vardır, tüm güvenlik kuralları kabinde sağlanmıştır.

Peeling PRX-T33 sadece yüz derisinde değil, dekolte bölgesinde, kollarda, midede ve vücudun ayarlanması gereken diğer kısımlarında da yapılabilir.

Prx-t33 kimyasal soyma prosedürü, kural olarak, özel bir ön hazırlık gerektirmez. Bir istisna, hiperreaktif yağlı cilt tipidir. Bu durumda, gece seansından önce iki hafta boyunca yüze sıkılaştırıcı bir sıvı uygulamak gerekir.

Soyulması PRX-T33

Soyma işlemi prx-t33

Peeling prx-t33, yalnızca çözümü uygulamak ve kaldırmak için tüm kurallara uyan profesyonel kozmetik uzmanları tarafından gerçekleştirilir. Gerekirse, müşterinin cilt üzerinde olumsuz etkilerden kaçınmasına yardımcı olabilirler.

Prosedür aşamalar halinde gerçekleştirilir:

• Aşama 1: arıtma. Güzellik uzmanı cildi özel temizleyicilerle tedavi eder, safsızlıkları giderir ve alkolle dezenfekte eder;
  • Aşama 2: uygulama. Prx-t33 çözeltisi cilde birkaç kat, hafif masaj hareketleriyle özel bir fırça ile uygulanır;
  • Aşama 3: masaj. Hafif dokunuşlarla uzman, cildinizi yüz masaj çizgileri boyunca üç ila beş dakika boyunca masaj yapar;
  • 4. Aşama: kalıntıların giderilmesi. Çözelti, damıtılmış suya batırılmış bir çubukla çıkarılır, daha sonra cilt, bir su nötrleştiricisi ile muamele edilir ve tortu, suyla yıkanır;
  • Aşama 5: beslenme. Yüzünüzü yağlı bir krem, serum veya losyonla nemlendirin. Bazı kozmetikçiler özel bir maske yapmayı öneriyorlar.

Prosedüre hafif bir yanma hissi veya karıncalanma hissi eşlik edebilir, ancak hissetmek on ila onbeş dakikadan fazla sürmez.

Ciddi rahatsızlıkla, çözelti derinin yüzeyinden hemen çıkarılır.

İşlem sonrası cilt bakımı

Yüz yıkama

Prx-t33 soyma işleminden sonra uygun cilt bakımı çok önemlidir, bu olmadan cildin veya yanıkların kuruması ve yaralanması şeklinde hoş olmayan sonuçlar ortaya çıkabilir.

Uzmanlar bir sayıya dikkat çekiyor tavsiyeler:

• Agresif cilt bakım ürünlerinin istisnası: kese, alkol losyonları;
  • Süngerler ve süngerlerle sabunsuz yumuşak ürünler lehine yıkanmayı reddetme;
  • Besleyici nemlendiricilerin kullanımı;
  • Aşırı ısınmadan ve cilde doğrudan maruz kalmaktan kaçınma;
  • Vücuttaki su dengesine çok dikkat etmek.

Cildin türüne ve bir işlem sonrası durumuna bağlı olarak bir kozmetikçi tarafından ek talimatlar verilebilir.

Kontrendikasyonlar

dermatit

Prx-t33 soyulmasının hiç şüphesiz avantajlarına rağmen, prosedürün uygulanmasını yasaklayan çok sayıda kontrendikasyon vardır. Çeşitli faktörlere bağlıdır, fakat esas olarak alerjilerin ve cilt hastalıklarının varlığına bağlıdır.

PRX-T33'ü aşağıdaki durumlarda soymayın:

• Hamilelik ve emzirme;
  • Çözeltinin bileşenlerine alerjik reaksiyonların varlığı;
  • Cildin hassasiyetinde artış;
  • Dermatolojik hastalıklar;
  • Ciltte açık yaralar veya püstüller;
  • Relaps sırasında uçuk;
  • Bulaşıcı hastalıklar;
  • Operasyon sonrası iyileşme süresi.

Ayrıca kozmetik prosedürler arasındaki aralara duyulan ihtiyacı da göz önünde bulundurmalısınız. Prx-t33'ün soyulmasından iki hafta önce herhangi bir kozmetik önlem alınması yasaktır.

Doktorlar ve PRX-T33 soyulmasına ilişkin hasta incelemeleri

yorumlar

Prx-t33 soyma prosedürüne aşina olan profesyonel kozmetik uzmanları, müşterilerine, özellikle de çok hassas cilde sahip olanlara giderek daha fazla tavsiye veriyor. Bu hızlı iyileşme süresi, acı duyuların ve kişisel tecrübenin yokluğundan kaynaklanmaktadır.

Dermatolog Kovaleva Irina:

Ben her zaman güncel kalmaya çalışıyorum ve tüm kozmetik yeniliklerle ilgileniyorum. Soyma pazarının ortaya çıkmasıyla, prx-t33 derhal prosedürle ilgilenmeye başladı ve müşterilerden gelen sorular çoktan geldi. Soyulma prx-t33'ü daha yakından tanıdığımda hoş bir sürpriz oldu, çünkü bu ilaç kozmetolojide gerçek bir atılım! İşlemlerden sonra, sadece yüz kırışıklıkları değil, aynı zamanda daha derin olanları da yok olur. Ten rengi düzlenir ve gözenekler daralmış, deri altı yağ üretimi azalmıştır. Şimdi tüm müşterilerine prx-t33 peeling'i tavsiye ediyorum, çünkü benim için her zaman mutlu ve güzel kalmaları benim için önemli!

Tisovskaya Liliya, kozmetikçi:

Son zamanlarda, prx-t33 peeling, müşterilerim için özellikle popüler oldu ve bu konuda onları tamamen destekliyorum. İtalyan çare birçok cilt problemine yardımcı olur ve erken yaşlanmadan sizi kurtarır. Soyma, yılın herhangi bir zamanında kullanma imkanı nedeniyle çok uygundur, bu da her kozmetikçinin cephaneliğinde neredeyse vazgeçilmez kılar.

Kozmetolog-dermatolog Turova Raisa:

Müşterilerimin durumunu daima önemsiyorum. Özellikle onları İnternet'in özellikle bağımsız olmak üzere çeşitli yollarla kullanmanın tehlikeleri konusunda uyarmaya çalışıyorum. Bununla birlikte, prx-t33'ün soyulması durumunda, her şey farklıdır. İlk başta, kozmetoloji inovasyonunu kendimde kullandım ve bu etkiden etkilendim. Bu araç aynı zamanda tüm müşterilerime uygun ve ilk dört seanstan sonra istenen sonucu getirdi. Peeling prx-t33 şimdi sadece müşteriler için değil, benim için de en popüler ve en sık kullanılan prosedürlerden biri.

Birçok kadın prx-t33 peeling'i denedi ve işlem sonrası izlenimlerini ve kurs sonrası sonuçlarını paylaşmaya hazır. Farklı yaşlardaki ve mesleklerdeki kızlar, prx-t33 soyma işleminin harikalar yarattığını ve nefret kırışıklıkları ve izlerinden kurtulmaya yardımcı olduğunu not eder.

Angelina, 35 yaşında, PR yöneticisi:

Resepsiyonlardan birinde, kozmetikçi “prx-t33 peeling” adı verilen yeni bir prosedür denememi önerdi. Her zaman yeni biri için hazırım, özellikle işimdeki görünümün çok önemli olduğunu düşünerek hemen kabul ettim. İşlem yarım saatten biraz az sürdü, bu süreçte elmacık kemiklerinde hafif bir karıncalanma dışında herhangi bir rahatsızlık yaşamadım, hatta süreçten zevk aldım. Sonra benim için bir maske yaptılar ve 10 dakika sonra sonucu görebildim. İlk uygulamadan sonra, prx-t33 soyulması gözlerdeki ve nazolabial kıvrımlardaki yüz kırışıklıklarını çekti ve yüzün tonu düzeldi ve parladı, elmacık kemikleri üzerindeki lekeler kayboldu. Yüzüm tam anlamıyla tazelendi ve 5 yaş daha genç görünmeye başladım! Kesinlikle tüm soyma kursundan geçin, çünkü sonuç buna değer.

Prx-t33 peeling etkisi: fotoğraflardan önce ve sonra

Karina, 42 yaşında, editör:

Hayatım boyunca sorunlu bir ciltle işkence yaptım: Çeşitli maskeler kullandım, pahalı kozmetikler satın aldım, pahalı tedavi prosedürleri için çok para harcadım. Çabalarımı bilen arkadaşım bana, üreticinin vaatlerine göre sorunların yarısından kurtulmaya yardım etmesi gereken yeni bir prx-t33 soyulmasından bahsetti. Prosedürü, güzellik uzmanının prx-t33 peeling'in ek faydalarından bahsettiği profesyonel bir salonda yapmaya karar verdim. Birlikte sadece yüz için değil, aynı zamanda dekolte için peeling yapmayı da seçtik. Dört seanstan sonra pigmentli lekeleri tamamen kaybettim, göz çevresindeki kırışıklıklar giderildi, cilt elastik hale geldi ve tonlandı. Ayrıca, prx-t33 soyulması sivilceden kalan izlerden kurtulmamı sağladı, bu da beni tarif edilemez şekilde memnun etti. Şimdi kurslar arasında bir ara veriyorum ve sonra kesinlikle tekrarlayacağım.

Soyma efekti prx-t33: dört prosedürden önce ve sonra fotoğraf

Julia, 29 yaşında, ev hanımı:

Prx-t33'ün kazara kaza sonucu soyulduğunu duydum. Etkisi hoşuma gitti ve bu tip soyma işleminin ağrısız olduğu gerçeği nedeniyle sakinleştim. İlk seanstan sonra, yüz değişti: cilt üzerindeki kızarıklık iz bırakmadan kayboldu, cilt pürüzsüzleşti ve çenedeki küçük yara izi inceltildi. Kursu tamamladıktan sonra, güzellik uzmanı prx-t33 peelingini gece boyunca, sadece yara izi üzerinde, birkaç gün boyunca tamamen kurtulmak için yerinde uygulamamı önerdi. Şimdi herkesin sahip olduğu mükemmel çin derisine sahibim!

Soyulması prx-t33'ün etkisi: ilk işlemden önce ve sonra fotoğraf

CEVAP YAPMAK

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz