- 1 Η ουσία της νέας μεθόδου
- 2 Χημική σύνθεση
- 3 Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της απολέπισης PRX-T33
- 4 Ενδείξεις χρήσης
- 5 Προετοιμασία της διαδικασίας
- 6 Απολέπιση PRX-T33
- 7 Περιποίηση του δέρματος μετά τη διαδικασία
- 8 Αντενδείξεις
- 9 Κριτικές για τους γιατρούς και τους ασθενείς σχετικά με το ξεφλούδισμα PRX-T33
Peeling prx-t33 είναι η τελευταία εξέλιξη της κοσμετολογίας για την τόνωση και την αποκατάσταση της επιδερμίδας χωρίς μεγάλη ανάκαμψη. Αυτή η διαδικασία είναι ένα ανάλογο της δημοφιλούς βιοανάβλεψης και αναφέρεται σε διάμεσες διαδικασίες απολέπισης που προάγουν την αναζωογόνηση και βελτιώνουν την κατάσταση του δέρματος.
Η ουσία της νέας μεθόδου
Το χημικό pexing prx-t33 είναι ένας διεγερτικός δερματικός παράγοντας από την κατηγορία των διαδικασιών απολέπισης της μέσης γραμμής που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε τις ουλές, την ακμή, τις λεπτές ρυτίδες και τα σημεία ηλικίας χωρίς τραυματική επέμβαση.
Η κύρια διαφορά μεταξύ της απολέπισης PRX-T33 και της κλασικής είναι η αντιγηραντική δράση χωρίς να καταστρέφει την επιδερμίδα.
Το pexing prx-t33 στοχεύει στην διέγερση του ανώτερου στρώματος του δέρματος, χωρίς αρνητικές επιδράσεις στο εξωτερικό. Για τη διαδικασία χρησιμοποιείται ένα ειδικό παρασκεύασμα, το οποίο έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλες επιλογές απολέπισης:
- Δεν προκαλεί σοβαρή ερυθρότητα.
- Δεν έχει φωτοευαισθησία.
- Μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή του έτους.
- Δεν ξεφλουδίζει το δέρμα.
- Δεν αφήνει ουλές.
- Δεν σχηματίζει μια θεραπευτική κρούστα.
- Εξαλείφει την επακόλουθη υπερχρωματισμό.
Η κύρια εστίαση του pexing του prx-t33 είναι η άμεση διείσδυση των εσωτερικών στρωμάτων του δέρματος, η ενεργοποίηση των κυττάρων και η επιτάχυνση της αναγέννησης, η οποία βοηθά στον καθαρισμό, την γρήγορη αποκατάσταση της επιδερμίδας και τη διατήρησή της.
Χημική σύνθεση
Η χημική σύνθεση του pexing του prx-t33 είναι πολύ απλή - περιέχει μόνο τρία συστατικά, τα οποία σε συνδυασμό έχουν ευεργετική επίδραση στην επιδερμίδα. Η λύση απολέπισης περιλαμβάνει:
- Το υπεροξείδιο του υδρογόνου 3% - ένα αντισηπτικό που καθαρίζει από ακαθαρσίες και κορεσμούς της επιδερμίδας με οξυγόνο, ενισχύει την ευαισθησία των υποδοχέων. Έχει επίσης αποτέλεσμα λεύκανσης.
- Το οξύ Kojic είναι ένα συστατικό που καταστέλλει την παραγωγή μελανίνης, εξαλείφει την υπέρχρωση και έχει αναλγητικό αποτέλεσμα.
- Το τριχλωροοξικό οξύ 33% είναι ένα αντιφλεγμονώδες σύμπλεγμα που καθαρίζει τους πόρους, καταστρέφει τα παθογόνα βακτήρια και διεγείρει την ανάπτυξη ινοβλαστών, που αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος.
Τα συστατικά επηρεάζουν συνολικά την επιδερμίδα, συμβάλλοντας στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Χάρη στην επιρροή τους, το δέρμα φαίνεται πιο νεανικό, φρέσκο και υγιέστερο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της απολέπισης PRX-T33
Αναμφισβήτητα, η διαδικασία έχει μια σειρά από πλεονάσματα και μείγματα, τα οποία πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν αποφασίζετε να διεξάγετε ξεφλούδισμα prx-t33. Μόνο γνωρίζοντας όλα τα πλεονεκτήματά του μπορείτε να ξέρετε με βεβαιότητα αν αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη ή όχι.
Μεταξύ τα οφέλη εμφανίζονται:
- Η δυνατότητα διεξαγωγής της διαδικασίας καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμη και το χειμώνα.
- Ανησυχία. Το μόνο που παραμένει είναι μια αίσθηση καψίματος.
- Ο χρόνος της διαδικασίας - όχι περισσότερο από μισή ώρα.
- Η απουσία ερυθρότητας, κρούστας και ξεφλούδισμα.
- Γρήγορη αποκατάσταση και ανάκτηση.
- Άμεσο αποτέλεσμα.
Το κύριο πλεονέκτημα της απολέπισης του PRX-T33 σε σχέση με άλλες καλλυντικές διαδικασίες είναι η αποκατάσταση και αναζωογόνηση του δέρματος χωρίς ενέσεις.
Μεταξύ μειονεκτήματα οι κοσμητολόγοι διακρίνουν μόνο δύο σημεία αυτής της διαδικασίας:
- Η τιμή κόστους - prx-t33 είναι ελαφρώς υψηλότερη από τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού.
- Μη προσβασιμότητα - δεν χρησιμοποιούν όλα αυτά τα σαλόνια ομορφιάς και οι ιδιωτικοί κοσμετολόγοι.
Παρά τα μειονεκτήματα, το χημικό peeling prx-t33 αξίζει σίγουρα να εξεταστεί, λόγω της αποτελεσματικότητας και των εκπληκτικών αποτελεσμάτων του.
Ενδείξεις χρήσης
Το χημικό ξεφλούδισμα Prx-t33 βοηθά στην αντιμετώπιση ποικίλων δερματικών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία και του βαθύ καθαρισμό.
Ο παραγωγός απολέπισης προσδιορίζει το κύριο ενδείξεις χρήσης διάλυμα prx-t33:
- Ελαστικότητα και απώλεια ελαστικότητας του δέρματος.
- Σεροβιακή δερματίτιδα.
- Ουλές, ουλές, ίχνη ακμής.
- Πνευματικοί σχηματισμοί και ακμή.
- Μεταφλεγμονώδη σημεία και ραγάδες.
- Βαθιά και λεπτές ρυτίδες.
- Εποχιακή και ηλικία χρωστική?
- Υπερκεράτωση της επιδερμίδας.
- Φωτογράφηση και θαμπή επιδερμίδα.
Η διαδικασία ξεφλούδισμα prx-t33 σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από αυτά τα προβλήματα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Για να επιτευχθεί ένα καλύτερο και πιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα, οι επαγγελματίες κοσμετολόγοι προτείνουν τουλάχιστον τέσσερις διαδικασίες.
Η διαδικασία πραγματοποιείται σε ένα μάθημα: τέσσερις έως έξι συνεδρίες μία φορά την εβδομάδα.
Το ξεφλούδισμα prx-t33 θεωρείται μία από τις υψηλότερης ποιότητας μεθόδους θεραπείας και πρόληψης της γήρανσης του δέρματος και την απαλλαγή από ανεπιθύμητες φώκιες στην επιδερμίδα του προσώπου. Δυστυχώς, όλοι οι κοσμητολόγοι δεν κάνουν χημικά ξεφλούδισμα σωστά, έτσι πρέπει να ξέρετε για όλες τις αποχρώσεις της διαδικασίας.
Προετοιμασία της διαδικασίας
Προκειμένου να αποφευχθούν ανεπιθύμητες συνέπειες και ακατάλληλη εφαρμογή της λύσης, η διαδικασία συνιστάται να γίνεται αποκλειστικά σε εξειδικευμένα ινστιτούτα αισθητικής ή σε ιδιωτικούς κοσμετολόγους με επαρκή προσόντα. Στο σπίτι υπάρχει κίνδυνος εγκαυμάτων στο δέρμα, ενώ όλοι οι κανόνες ασφαλείας παρέχονται στην καμπίνα.
Το ξεφλούδισμα του PRX-T33 μπορεί να γίνει όχι μόνο στο δέρμα του προσώπου, αλλά και στο ντεκολτέ, στους βραχίονες, στο στομάχι και σε άλλα μέρη του σώματος που πρέπει να προσαρμοστούν.
Η διαδικασία χημικής απολέπισης prx-t33, κατά κανόνα, δεν χρειάζεται ειδική προετοιμασία. Μια εξαίρεση είναι ο υπερδραστικός τύπος ελαιούχου δέρματος. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί ένα υγρό σύσφιξης για το πρόσωπο για δύο εβδομάδες πριν από τη συνεδρία τη νύχτα.
Απολέπιση PRX-T33
Το Pexing prx-t33 πραγματοποιείται αποκλειστικά από επαγγελματίες κοσμετολόγους που συμμορφώνονται με όλους τους κανόνες εφαρμογής και αφαίρεσης της λύσης. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να βοηθήσουν τον πελάτη να αποφύγει τις δυσμενείς επιπτώσεις στο δέρμα.
Η διαδικασία εκτελείται σταδιακά:
- Στάδιο 1: καθαρισμός. Ο κοσμολόγος αντιμετωπίζει το δέρμα με ειδικά καθαριστικά, εξαλείφοντας τις ακαθαρσίες και απολυμαίνει με το αλκοόλ.
- Στάδιο 2: εφαρμογή. Το διάλυμα prx-t33 εφαρμόζεται σε διάφορα στρώματα στο δέρμα με ειδική βούρτσα με απαλές κινήσεις μασάζ.
- Στάδιο 3: μασάζ. Με ελαφρές πινελιές, ο ειδικός μασάζει το δέρμα κατά μήκος των γραμμών μασάζ του προσώπου για τρία έως πέντε λεπτά.
- Στάδιο 4: αφαίρεση υπολειμμάτων. Το διάλυμα απομακρύνεται με ένα στυλεό βυθισμένο σε αποσταγμένο νερό, κατόπιν το δέρμα υποβάλλεται σε κατεργασία με ένα εξουδετεροποιητή νερού και το υπόλειμμα εκπλένεται με νερό.
- Στάδιο 5: διατροφή. Ενυδατώστε το πρόσωπό σας με λιπαρή κρέμα, ορό ή λοσιόν. Μερικοί κοσμετολόγοι προτείνουν να δημιουργηθεί μια ειδική μάσκα.
Η διαδικασία μπορεί να συνοδεύεται από ελαφρά αίσθηση καψίματος ή μυρμήγκιασμα, αλλά η αίσθηση δεν διαρκεί περισσότερο από δέκα έως δεκαπέντε λεπτά.
Με σοβαρή δυσφορία, το διάλυμα αφαιρείται αμέσως από την επιφάνεια του δέρματος.
Περιποίηση του δέρματος μετά τη διαδικασία
Η σωστή φροντίδα του δέρματος μετά τη διαδικασία ξεφλούδισμα prx-t33 είναι πολύ σημαντική, χωρίς την οποία μπορεί να εμφανιστούν δυσάρεστες συνέπειες με τη μορφή ξηράνσεως και τραυματισμού του δέρματος ή εγκαυμάτων.
Οι ειδικοί επισημαίνουν έναν αριθμό συστάσεις:
- Η εξαίρεση των επιθετικών προϊόντων φροντίδας του δέρματος: τρίβει, λοσιόν αλκοόλης?
- Άρνηση πλύσης με σφουγγάρια και σφουγγάρια υπέρ μαλακών προϊόντων χωρίς σαπούνι.
- Χρήση θρεπτικών moisturizers?
- Αποχή από υπερθέρμανση και άμεση έκθεση του δέρματος στο δέρμα.
- Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ισορροπία του νερού στο σώμα.
Πρόσθετες οδηγίες μπορούν να δοθούν από έναν κοσμετολόγο, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και την κατάστασή του μετά από μια πορεία διαδικασιών.
Αντενδείξεις
Παρά τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα του pexing του prx-t33, υπάρχουν αρκετές αντενδείξεις που απαγορεύουν την εφαρμογή της διαδικασίας. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, αλλά κυρίως από την παρουσία αλλεργιών και δερματικών παθήσεων.
Μην ξεφλουδίζετε το PRX-T33 στις ακόλουθες περιπτώσεις:
- Εγκυμοσύνη και γαλουχία.
- Η παρουσία αλλεργικών αντιδράσεων στα συστατικά του διαλύματος.
- Με αυξημένη ευαισθησία του δέρματος.
- Δερματολογικές παθήσεις.
- Ανοίξτε πληγές ή φλύκταινες στο δέρμα.
- Έρπης κατά τη διάρκεια της υποτροπής.
- Λοιμώδη νοσήματα.
- Περίοδος ανάκτησης μετά τις εργασίες.
Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε την ανάγκη για διαλείμματα μεταξύ των καλλυντικών διαδικασιών. Δύο εβδομάδες πριν από το ξεφλούδισμα prx-t33 απαγορεύεται η διεξαγωγή οποιωνδήποτε καλλυντικών μέτρων.
Κριτικές για τους γιατρούς και τους ασθενείς σχετικά με το ξεφλούδισμα PRX-T33
Οι επαγγελματίες κοσμητολόγοι που είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία ξεφλούδισμα prx-t33 συστήνουν ολοένα και περισσότερο στους πελάτες τους, ιδιαίτερα σε εκείνους που έχουν εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Αυτό οφείλεται στην ταχεία περίοδο αποκατάστασης, στην απουσία οδυνηρών αισθήσεων και στην προσωπική εμπειρία.
Kovaleva Irina, δερματολόγος:
Πάντα προσπαθώ να ενημερώνομαι και ενδιαφέρομαι για όλες τις καλλυντικές καινοτομίες. Με την εμφάνιση της αγοράς απολέπισης, το prx-t33 έγινε αμέσως ενδιαφέρουσα για τη διαδικασία και οι ερωτήσεις από τους πελάτες έχουν ήδη φτάσει. Όταν ήξερα το prx-t33 να ξεφλουδίσει πιο κοντά, ήμουν ευχάριστα έκπληκτος, γιατί αυτό το φάρμακο είναι μια πραγματική ανακάλυψη στην κοσμετολογία! Μετά από μια πορεία διαδικασιών, όχι μόνο οι ρυτίδες του προσώπου εξαφανίζονται, αλλά και οι βαθύτερες. Το χρώμα του δέρματος ισοπεδώνεται και οι πόροι στενεύουν, μειώνεται η παραγωγή υποδόριου λίπους. Τώρα σας προτείνω να κάνετε το prx-t33 peeling σε όλους τους πελάτες, γιατί είναι σημαντικό για μένα να παραμείνουν πάντα ικανοποιημένοι και όμορφοι!
Tisovskaya Liliya, κοσμετολόγος:
Πρόσφατα, το pexing prx-t33 ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στους πελάτες μου και τους υποστηρίζω πλήρως σε αυτό. Η ιταλική θεραπεία βοηθά με πολλά δερματικά προβλήματα και σας εξοικονομεί από την πρόωρη γήρανση. Το ξεφλούδισμα είναι πολύ βολικό λόγω της δυνατότητας χρήσης σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, γεγονός που το καθιστά σχεδόν απαραίτητο στο οπλοστάσιο κάθε κοσμετολόγου.
Turova Raisa, κοσμητολόγος-δερματολόγος:
Πάντα με νοιάζει για την κατάσταση των πελατών μου. Συγκεκριμένα, προσπαθώ να τους προειδοποιήσω για τους κινδύνους από τη χρήση διαφόρων μέσων που το Internet είναι γεμάτο, ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Ωστόσο, στην περίπτωση του pexing prx-t33, τα πάντα είναι διαφορετικά. Στην αρχή, χρησιμοποίησα την καινοτομία της κοσμετολογίας στον εαυτό μου και εντυπωσιάστηκα από το αποτέλεσμα. Αυτό το εργαλείο ταιριάζει επίσης σε όλους τους πελάτες μου και έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα μετά τις τέσσερις πρώτες συνεδρίες. Το Pexing prx-t33 είναι πλέον μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες διαδικασίες όχι μόνο για τους πελάτες, αλλά και για μένα.
Πολλές γυναίκες έχουν ήδη δοκιμάσει το prx-t33 peeling και είναι έτοιμοι να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους σχετικά με τη διαδικασία και τα αποτελέσματα μετά το μάθημα. Τα κορίτσια διαφορετικών ηλικιών και επαγγελμάτων σημειώνουν ότι το prx-t33 peeling λειτουργεί αναρωτιέται και βοηθά να απαλλαγούμε από μισητές ρυτίδες και ουλές.
Angelina, 35 χρονών, PR διευθυντής:
Σε μια από τις δεξιώσεις, ο κοσμετολόγος πρότεινε να δοκιμάσω μια νέα διαδικασία που ονομάζεται "prx-t33 peeling". Είμαι πάντα έτοιμος για ένα νέο, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι η εμφάνιση στο έργο μου είναι πολύ σημαντική, και αμέσως συμφώνησα. Η διαδικασία διήρκεσε λίγο λιγότερο από μισή ώρα, ενώ στη διαδικασία δεν ένιωθα καμία δυσφορία, εκτός από ένα ελαφρύ τσούξιμο στα ζυγωματικά, ακόμη και απολάμβανα τη διαδικασία. Στη συνέχεια έκαναν μια μάσκα για μένα και μετά από 10 λεπτά κατάφερα να δω το αποτέλεσμα. Μετά την πρώτη εφαρμογή, το ξεφλούδισμα prx-t33 τράβηξε τις ρυτίδες του προσώπου στα μάτια και τις βλεφαροπλαστικές πτυχές, και ο τόνος του προσώπου εξισορροπήθηκε και φωτίστηκε, τα σημεία στα ζυγωματικά εξαφανίστηκαν. Το πρόσωπό μου κυριολεκτικά φρεσκάρεται και άρχισα να βλέπω 5 χρόνια νεότερους! Σίγουρα περνούν ολόκληρη την πορεία απολέπισης, γιατί το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.
Karina, 42 χρονών, συντάκτης:
Όλη τη ζωή μου βασανίστηκα με το προβληματικό δέρμα: χρησιμοποίησα διάφορες μάσκες, αγόρασα ακριβά καλλυντικά, πέρασα πολλά χρήματα σε δαπανηρές διαδικασίες θεραπείας. Γνωρίζοντας τις προσπάθειές μου, ο φίλος μου μου είπε για ένα νέο ξεφλούδισμα prx-t33, το οποίο, σύμφωνα με τις υποσχέσεις του κατασκευαστή, έπρεπε να βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα μισά από τα προβλήματα. Αποφάσισα να πραγματοποιήσω τη διαδικασία σε ένα επαγγελματικό σαλόνι, όπου ο αισθητικός μίλησε για τα πρόσθετα οφέλη του pexing του prx-t33. Μαζί επιλέξαμε να ξεφλουδίζουμε όχι μόνο το πρόσωπο αλλά και το ντεκολτέ. Μετά από τέσσερις συνεδρίες, τα σημάδια της ηλικίας μου εξαφανίστηκαν τελείως, οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια μου αφαιρέθηκαν, το δέρμα μου έγινε σταθερό και τονισμένο. Επίσης, το ξεφλούδισμα prx-t33 βοήθησε να απαλλαγούμε από τις ουλές που άφησε η ακμή, γεγονός που με έκανε εξαιρετικά ευχαριστημένο. Τώρα έχω ένα διάλειμμα μεταξύ των μαθημάτων, και τότε θα το επαναλάβω σίγουρα.
Julia, 29 χρονών, νοικοκυρά:
Άκουσα για prx-t33 ξεφλούδισμα τυχαία από έναν γείτονα που καυχήθηκε για το αποτέλεσμα μετά τη διαδικασία. Μου άρεσε το αποτέλεσμα και αποφάσισα να κάνω τη διαδικασία, μετριασμένη από το γεγονός ότι αυτός ο τύπος ξεφλούδισμα είναι ανώδυνος. Μετά την πρώτη συνεδρία, το πρόσωπο άλλαξε: η ερυθρότητα στο δέρμα εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος, το δέρμα έγινε ομαλό και η μικρή ουλή στο πηγούνι αραιώθηκε. Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, η αισθητική μου συνέστησε να εφαρμόσω το pexing prx-t33 επί τόπου, αποκλειστικά στην ουλή, για αρκετές ημέρες για να το ξεφορτωθώ τελείως. Τώρα έχω το τέλειο δέρμα από δέρμα που όλοι επιβιώνουν!