Трябва ли да правя пилинг PRX-T33: мнението на лекарите и пациентите

0
9157
Пилинг prx-t33

Пилингът prx-t33 е най-новото развитие в козметологията за стимулиране и възстановяване на кожата без дълго възстановяване. Тази процедура е аналог на популярната биоревитализация и се отнася до медианни ексфолиращи процедури, които насърчават подмладяването и подобряват състоянието на кожата.

Същността на новия метод

Пилинг prx-t33

Химическият пилинг prx-t33 е дермален стимулатор от категорията на ексфолиращи средни линии, който ви позволява да премахнете белези, акне, фини бръчки и възрастови петна без травматична намеса.

Основната разлика между пилинг PRX-T33 и класическата е анти-стареещият ефект, без да уврежда епидермиса.

Пилингът prx-t33 е насочен към стимулиране на горния слой на кожата, без отрицателни ефекти отвън. За процедурата се използва специален препарат, който има много предимства в сравнение с други опции за пилинг:

• Не причинява силно зачервяване;
  • Няма фоточувствителност;
  • Може да се направи по всяко време на годината;
  • Не отлепва кожата;
  • Не оставя белези;
  • Не образува лечебна кора;
  • Елиминира последващата хиперпигментация.

Основният фокус на пилинга prx-t33 е незабавно да проникне във вътрешните слоеве на кожата, да активира клетките и да ускори регенерацията им, което спомага за изчистването, бързото възстановяване на епидермиса и поддържането му.

Химичен състав

Ампула за пилинг prx-t33

Химичният състав на пилинга prx-t33 е доста прост - той съдържа само три компонента, които в комбинация имат благоприятен ефект върху епидермиса. Пилинг разтворът включва:

• Водороден пероксид 3% - антисептик, който почиства от примеси и насища епидермиса с кислород, повишава чувствителността на рецепторите. Освен това има избелващ ефект;
  • Коиевата киселина е компонент, който потиска производството на меланин, елиминира хиперпигментацията и има обезболяващ ефект;
  • Трихлороцетна киселина 33% е противовъзпалителен комплекс, който почиства порите, унищожава патогенните бактерии и стимулира растежа на фибробластите, които повишават еластичността на кожата.

Компонентите цялостно влияят на епидермиса, спомагайки за постигане на желания резултат. Благодарение на тяхното влияние кожата изглежда по-млада, свежа и по-здрава.

Плюсове и минуси на пилинг PRX-T33

Плюсове и минуси на пилинг prx-t33

Несъмнено процедурата има редица плюсове и минуси, които трябва да се вземат предвид при вземането на решение за провеждане на пилинг prx-t33. Само като знаете всичките му предимства, можете да знаете със сигурност дали този метод е подходящ или не.

сред ползите се появи:

• Възможност за провеждане на процедурата през цялата година, дори през зимата;
  • Безболезнено. Остава само усещане за парене;
  • Времето на процедурата - не повече от половин час;
  • Липсата на зачервяване, корички и лющене;
  • Бърза рехабилитация и възстановяване;
  • Незабавен резултат.

Основното предимство на пилинга PRX-T33 на фона на други козметични процедури е възстановяване и подмладяване на кожата без инжекции.

сред недостатъци козметолозите разграничават само две точки от тази процедура:

• Цена - цената на пилинг prx-t33 е малко по-висока от конвенционалните методи за почистване;
  • Недостъпност - не всички салони за красота и частни козметолози практикуват този метод.

Въпреки недостатъците, prx-t33 химически пилинг определено си заслужава да се обмисли поради своята ефективност и невероятни резултати.

Показания за употреба

Бръчки на лицето

Prx-t33 химически пилинг помага да се справят с различни кожни проблеми, включително свързани с възрастта промени и дълбоко почистване.

Производителят на пилинг определя основната показания за употреба prx-t33 решение:

• Отпушване и загуба на еластичност на кожата;
  • Серборен дерматит;
  • Белези, белези, следи от акне;
  • Гнойни образувания и акне;
  • След възпалителни петна и стрии;
  • Дълбоки и фини бръчки;
  • Сезонна и възрастова пигментация;
  • Хиперкератоза на епидермиса;
  • Фотостареене и тъп тен.

Процедурата за пилинг prx-t33 ви позволява да се отървете от тези проблеми в най-кратки срокове. За да постигнат по-добър и по-дълготраен ефект, професионалните козметолози препоръчват поне четири процедури.

Процедурата се провежда на курс: четири до шест сесии веднъж седмично.

Пилингът prx-t33 се счита за един от най-качествените методи за лечение и предотвратяване на стареенето на кожата и избавяне от нежелани уплътнения в епидермиса на лицето. За съжаление, не всички козметолози правят химически пилинг правилно, така че трябва да знаете за всички нюанси на процедурата.

Подготовка за процедурата

Крем за лице

За да се избегнат нежелани последици и неправилно прилагане на разтвора, процедурата се препоръчва да се извършва изключително в специализирани салони за красота или при частни козметолози с достатъчна квалификация. В домашни условия съществува риск от изгаряне на кожата, докато в кабината са предвидени всички правила за безопасност.

Пилингът PRX-T33 може да се извърши не само върху кожата на лицето, но и в деколтето, по ръцете, стомаха и други части на тялото, които трябва да се коригират.

Процедурата за химически пилинг prx-t33, като правило, не се нуждае от специална предварителна подготовка. Изключение прави хиперреактивният тип мазна кожа. В този случай е необходимо да се прилага стягаща течност за лицето в продължение на две седмици преди сесията през нощта.

Пилинг PRX-T33

Процедура на пилинг prx-t33

Пилингът prx-t33 се извършва изключително от професионални козметолози, които спазват всички правила за прилагане и отстраняване на разтвора. Ако е необходимо, те могат да помогнат на клиента да избегне неблагоприятни ефекти върху кожата.

Процедурата се извършва на етапи:

• Етап 1: пречистване. Козметологът третира кожата със специални почистващи препарати, елиминирайки примеси и дезинфекцира с алкохол;
  • Етап 2: приложение. Разтворът prx-t33 се нанася на няколко слоя върху кожата със специална четка с нежни масажни движения;
  • Етап 3: масаж. С леки докосвания специалистът масажира кожата по масажните линии на лицето в продължение на три до пет минути;
  • Етап 4: отстраняване на остатъците. Разтворът се отстранява с тампон, потопен в дестилирана вода, след това кожата се третира с неутрализатор на вода и остатъкът се промива с вода;
  • Етап 5: хранене. Овлажнявайте лицето си с мазен крем, серум или лосион. Някои козметолози предлагат да се направи специална маска.

Процедурата може да бъде придружена от леко усещане за парене или изтръпване, но усещането продължава не повече от десет до петнадесет минути.

При силен дискомфорт разтворът веднага се отстранява от повърхността на кожата.

Грижа за кожата след процедурата

Измиване на лице

Правилната грижа за кожата след процедурата за пилинг prx-t33 е много важна, без която могат да се появят неприятни последици под формата на изсушаване и нараняване на кожата или изгаряния.

Специалистите подчертават число препоръки:

• Изключение от агресивни продукти за грижа за кожата: ексфолианти, алкохолни лосиони;
  • Отказ от измиване с гъби и гъби в полза на меки продукти без сапун;
  • Използване на питателни овлажнители;
  • Въздържание от прегряване и директно излагане на кожата на кожата;
  • Обръщайте дължимото внимание на водния баланс в тялото.

Допълнителни инструкции могат да дадат козметолог, в зависимост от типа кожа и нейното състояние след курс на процедури.

Противопоказания

дерматит

Въпреки безспорните предимства на пилинга prx-t33, има редица противопоказания, които забраняват прилагането на процедурата. Зависи от различни фактори, но главно от наличието на алергии и кожни заболявания.

Не обелвайте PRX-T33 в следните случаи:

• Бременност и кърмене;
  • Наличието на алергични реакции към компонентите на разтвора;
  • С повишена чувствителност на кожата;
  • Дерматологични заболявания;
  • Отворени рани или пустули по кожата;
  • Херпес по време на рецидив;
  • Инфекциозни заболявания;
  • Период на възстановяване след операции.

Трябва също да помислите за необходимостта от почивки между козметичните процедури. Две седмици преди пилинг prx-t33 е забранено да се провеждат каквито и да било козметични мерки.

Отзиви на лекари и пациенти за пилинг PRX-T33

Отзиви

Професионалните козметолози, запознати с процедурата за пилинг prx-t33, все по-често го препоръчват на своите клиенти, по-специално на тези, които имат изключително чувствителна кожа. Това се дължи на бързия период на възстановяване, отсъствието на болезнени усещания и личен опит.

Ковалева Ирина, дерматолог:

Винаги се опитвам да съм в крак и се интересувам от всички козметични иновации. С появата на пазара на пилинг prx-t33 веднага се заинтересува от процедурата и въпросите на клиентите вече са пристигнали. Когато се запознах с пилинга от prx-t33, бях приятно изненадан, защото това лекарство е истински пробив в козметологията! След курс от процедури изчезват не само бръчките на лицето, но и по-дълбоките. Цветът на кожата се изравнява и порите се стесняват, производството на подкожни мазнини се намалява. Сега препоръчвам пилинг prx-t33 на всички клиенти, защото за мен е важно те да останат винаги щастливи и красиви!

Тисовская Лилия, козметолог:

В последно време prx-t33 пилингът беше особено популярен при клиентите ми и ги подкрепям изцяло в това. Италианският лек помага при много кожни проблеми и ви спестява от преждевременно стареене. Пилингът е много удобен поради възможността за употреба по всяко време на годината, което го прави почти незаменим в арсенала на всеки козметолог.

Турова Раиса, козметолог-дерматолог:

Винаги ме интересува състоянието на клиентите ми. По-специално се опитвам да ги предупредя за опасностите от използването на различни средства, с които интернет е пълен, особено независим. В случай на пилинг prx-t33 обаче всичко е различно. В началото използвах иновацията на козметологията върху себе си и бях впечатлен от ефекта. Този инструмент също беше подходящ за всичките ми клиенти и донесе желания резултат след първите четири сесии. Пилингът prx-t33 вече е една от най-популярните и любими процедури не само за клиентите, но и за мен.

Много жени вече са опитали prx-t33 пилинг и са готови да споделят впечатленията си от процедурата и резултатите след курса. Момичета от различни възрасти и професии отбелязват, че пилингът prx-t33 върши чудеса и помага да се отървете от омразните бръчки и белези.

Анджелина, 35 години, PR мениджър:

По време на един от приемите козметологът ми предложи да опитам нова процедура, наречена „prx-t33 пилинг“. Винаги съм готов за нов, особено като се има предвид, че външността в работата ми е много важна и веднага се съгласих. Процедурата продължи малко по-малко от половин час, в процеса не изпитах никакъв дискомфорт, с изключение на леко изтръпване в скулите, дори се насладих на процеса. Тогава ми направиха маска и след 10 минути успях да видя резултата. След първото нанасяне пилингът prx-t33 издърпа лицевите бръчки в очите и назолабиалните гънки, а тонът на лицето изравнен и озарен, петна по скулите изчезнаха. Лицето ми буквално се освежи и започнах да изглеждам с 5 години по-млада! Определено преминете през целия курс на пилинг, защото резултатът си заслужава.

Пилинг ефект Prx-t33: преди и след снимки

Карина, 42 г., редактор:

Цял живот се измъчвах от проблемна кожа: използвах различни маски, купувах скъпа козметика, харчех много пари за скъпи процедури за лечение. Знаейки за моите усилия, мой приятел ми разказа за нов пилинг prx-t33, който според обещанията на производителя е трябвало да помогне да се отървете от половината от проблемите. Реших да извърша процедурата в професионален салон, където козметикът говори за допълнителните предимства на пилинга prx-t33. Заедно избрахме да направим пилинг не само за лицето, но и за деколтето. След четири сеанса напълно изчезнах пигментирани петна, бръчките около очите бяха премахнати, кожата стана еластична и тонизирана. Също така, пилингът prx-t33 помогна да се отървете от белези, останали от акне, което неописуемо ме зарадва. Сега си правя почивка между курсовете и тогава определено ще го повторя.

Пилинг ефект prx-t33: снимка преди и след четири процедури

Юлия, 29 години, домакиня:

Чух за пилинг prx-t33 случайно от съсед, който се похвали с резултата след процедурата. Ефектът ми хареса и реших да направя процедурата, успокоен от факта, че този вид пилинг е безболезнен. След първата сесия лицето се промени: зачервяването на кожата изчезна без следа, кожата стана гладка, а малкият белег по брадичката изтъня. След завършване на курса козметикът ме посъветва да прилагам пилинга prx-t33 на място за една нощ, изключително върху белега, за няколко дни, за да се отърва напълно от него. Сега имам перфектната китайска кожа, на която всички завиждат!

Пилинг ефект prx-t33: снимка преди и след първата процедура

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете коментара си!
Моля, въведете името си тук