פילינג prx-t33 הוא האחרון בתחום הקוסמטולוגיה המעורר ושיקום העור ללא התאוששות ארוכה. הליך זה הנו אנלוגי של ההתחדשות הביולוגית הפופולרית ומתייחס לנהלים פילינגיים חציוניים המקדמים התחדשות ומשפרים את מצב העור.
תמצית השיטה החדשה
פילינג כימי Prx-t33 הנו מעורר עור מהקטגוריה של הליכי קו האמצע הגילופי המאפשרים להסיר צלקות, אקנה, קמטים עדינים ונקודות גיל ללא התערבות טראומטית.
ההבדל העיקרי בין פילינג PRX-T33 לזה הקלאסי הוא האפקט האנטי אייג'ינג מבלי לפגוע באפידרמיס.
פילינג prx-t33 מכוון לגירוי השכבה העליונה של העור, ללא השפעות שליליות מבחוץ. תכשיר מיוחד משמש לתהליך, שיש לו יתרונות רבים בהשוואה לאפשרויות פילינג אחרות:
- אינו גורם לאודם חמור;
- אין לו רגישות לאור;
- ניתן לעשות זאת בכל עת של השנה;
- אינו מקלף את העור;
- אינו משאיר צלקות;
- אינו יוצר קרום מרפא;
- מבטל את ההיפר-פיגמנטציה שלאחר מכן.
המוקד העיקרי של פילינג prx-t33 הוא לחדור באופן מיידי לשכבות הפנימיות של העור, להפעיל את התאים ולהאיץ את התחדשותם, מה שעוזר לנקות, לשחזר במהירות את האפידרמיס ולתחזק אותו.
הרכב כימי
ההרכב הכימי של פילינג prx-t33 הוא די פשוט - הוא מכיל רק שלושה מרכיבים, אשר בשילוב הם בעלי השפעה חיובית על האפידרמיס. פיתרון הפילינג כולל:
- מי חמצן 3% - חיטוי המנקה מפני זיהומים ומרוויח את האפידרמיס בחמצן, משפר את הרגישות של הקולטנים. יש לזה גם אפקט הלבנה;
- חומצה קוג'ית היא מרכיב המדכא את ייצור המלנין, מבטל היפר-פיגמנטציה ובעל השפעה משכך כאבים;
- חומצה Trichloroacetic 33% היא קומפלקס אנטי דלקתי המנקה נקבוביות, משמיד חיידקים פתוגניים ומעורר את צמיחתם של פיברובלסטים, המגבירים את גמישות העור.
המרכיבים משפיעים באופן מקיף על האפידרמיס, ועוזרים להשגת התוצאה הרצויה. בזכות השפעתם העור נראה צעיר יותר, טרי יותר ובריא יותר.
יתרונות וחסרונות של פילינג PRX-T33
אין ספק, להליך יש מספר פלוסים ומינוסים, אותם יש לקחת בחשבון כאשר מחליטים לבצע פילינג prx-t33. רק כשאתה יודע את כל היתרונות שלה אתה יכול לדעת בוודאות אם שיטה זו מתאימה או לא.
בין היתרונות מופיעים:
- היכולת לבצע את ההליך כל השנה, גם בחורף
- חוסר כאב. כל שנותר הוא תחושת צריבה;
- זמן ההליך - לא יותר מחצי שעה;
- היעדר אדמומיות, קרום ופילינג;
- שיקום מהיר והתאוששות;
- תוצאה מיידית.
היתרון העיקרי של קילוף PRX-T33 על רקע הליכים קוסמטיים אחרים הוא שיקום והצערת העור ללא זריקות.
בין חסרונות קוסמטיקאיות מבחינות רק בשתי נקודות בהליך זה:
- עלות - מחיר הפילינג prx-t33 מעט גבוה משיטות הניקוי המקובלות;
- אי נגישות - לא כל מכוני היופי והקוסמטיקאיות הפרטיות עוסקים בשיטה זו.
למרות החסרונות, פילינג כימי prx-t33 בהחלט שווה לקחת בחשבון בגלל היעילות שלו והתוצאות המדהימות.
אינדיקציות לשימוש
פילינג כימי Prx-t33 עוזר להתמודד עם מגוון בעיות עור, כולל שינויים הקשורים לגיל וניקוי עמוק.
מפיק הפילינג מזהה את העיקרי אינדיקציות לשימוש פתרון prx-t33:
- נפיחות ואובדן האלסטיות של העור;
- דלקת עור סרברית;
- צלקות, צלקות, עקבות של אקנה;
- תצורות מעקרות ואקנה;
- כתמים לאחר דלקת וסימני מתיחה;
- קמטים עמוקים ועדינים;
- פיגמנטציה עונתית וגיל;
- היפרקרטוזיס של האפידרמיס;
- צילומי פנים וגוון עור עמום.
נוהל הפילינג prx-t33 מאפשר לכם להיפטר מהבעיות הללו בזמן הקצר ביותר. כדי להשיג השפעה טובה יותר וארוכת טווח ממליצים קוסמטיקאיות מקצועיות על ארבעה נהלים לפחות.
ההליך מתבצע בקורס: ארבעה עד שישה מפגשים פעם בשבוע.
פילינג prx-t33 נחשב לאחת השיטות האיכותיות ביותר לטיפול ומניעה של הזדקנות העור והיפטרות מחותמות לא רצויות באפידרמיס בפנים. למרבה הצער, לא כל הקוסמטיקאיות עושות פילינג כימי בצורה נכונה, ולכן עליכם לדעת על כל הניואנסים של ההליך.
הכנה להליך
על מנת להימנע מתוצאות בלתי רצויות ומיישום שגוי של הפתרון, מומלץ לבצע את ההליך אך ורק במכוני יופי מיוחדים או בקוסמטיקאיות פרטיות עם כישורים מספיקים. בבית קיים סכנה לכוויות בעור, בעוד שכל כללי הבטיחות מסופקים בתא הנוסעים.
פילינג PRX-T33 יכול להיעשות לא רק על עור הפנים, אלא גם בפירוק הדם, על הזרועות, הבטן וחלקים אחרים בגוף שצריך להתאים.
הליך הפילינג הכימי prx-t33, ככלל, אינו זקוק להכנה ראשונית מיוחדת. יוצא דופן הוא סוג עור שמנוני יתר-ריאקטיבי. במקרה זה, יש צורך למרוח נוזל מיצוק על הפנים למשך שבועיים לפני הפגישה בלילה.
פילינג PRX-T33
פילינג prx-t33 מתבצע באופן בלעדי על ידי קוסמטיקאיות מקצועיות העומדות בכל כללי היישום והסרת הפתרון. במידת הצורך הם יכולים לעזור ללקוח להימנע מהשפעות שליליות על העור.
ההליך מתבצע בשלבים:
- שלב 1: טיהור. הקוסמטיקאית מטפלת בעור בעזרת חומרי ניקוי מיוחדים, מסלקת זיהומים ומחטאת עם אלכוהול;
- שלב 2: יישום. תמיסת prx-t33 מוחלת בכמה שכבות על העור בעזרת מברשת מיוחדת עם תנועות עיסוי עדינות;
- שלב 3: עיסוי. בעזרת נגיעות קלות, המומחה מעסה את העור לאורך קווי העיסוי של הפנים למשך שלוש עד חמש דקות;
- שלב 4: הסרת שאריות. התמיסה מוסרת בעזרת ספוגית טבולה במים מזוקקים, ואז מטפלים בעור במנטרל מים והשאריות נשטפות במים;
- שלב 5: תזונה. לחות את הפנים שלך בקרם שומני, סרום או קרם. חלק מהקוסמטיקאיות מציעות להכין מסכה מיוחדת.
ההליך יכול להיות מלווה בתחושת צריבה קלה או בתחושת עקצוצים, אך התחושה נמשכת לא יותר מעשר עד חמש עשרה דקות.
באי נוחות קשה, הפתרון מוסר מייד מעל פני העור.
טיפול בעור לאחר ההליך
טיפול נכון בעור לאחר הליך הפילינג prx-t33 הוא חשוב ביותר, שבלעדיו יכולות להופיע השלכות לא נעימות בצורה של ייבוש ופציעה בעור או כוויות.
מומחים מדגישים מספר המלצות:
- פרט למוצרי טיפוח עור אגרסיביים: קרצוף, קרם אלכוהול;
- סירוב לשטוף עם ספוגים וספוגים לטובת מוצרים רכים ללא סבון;
- שימוש בקרם לחות מזין;
- הימנעות מחימום יתר וחשיפה ישירה של העור לעור;
- הקדיש תשומת לב נאותה למאזן המים בגוף.
הוראות נוספות יכולות להינתן על ידי קוסמטיקאית, בהתאם לסוג העור ומצבו לאחר מהלך הליכים.
התוויות נגד
למרות היתרונות ללא ספק של פילינג prx-t33, ישנם מספר התוויות נגד האוסרות על ביצוע ההליך. זה תלוי בגורמים שונים, אך בעיקר בנוכחות אלרגיות ומחלות עור.
אל תקלף את PRX-T33 במקרים הבאים:
- הריון והנקה;
- נוכחות של תגובות אלרגיות לרכיבי הפיתרון;
- עם רגישות מוגברת של העור;
- מחלות דרמטולוגיות;
- פצעים או מוות פתוחים על העור;
- הרפס בזמן הישנות;
- מחלות זיהומיות;
- תקופת התאוששות לאחר פעולות.
כדאי לקחת בחשבון גם את הצורך בהפסקות בין הליכים קוסמטיים. שבועיים לפני קילוף prx-t33 אסור לבצע פעולות קוסמטיות כלשהן.
ביקורות של רופאים וחולים על פילינג PRX-T33
קוסמטיקאיות מקצועיות המכירות את הליך הפילינג prx-t33 ממליצות יותר ויותר ללקוחותיהן, במיוחד לאלה שיש להם עור רגיש במיוחד. זה נובע מתקופת ההחלמה המהירה, היעדר תחושות כואבות והתנסות אישית.
קובלבה אירינה, רופא עור:
אני תמיד מנסה להתעדכן ומתעניינת בכל החידושים הקוסמטיים. עם כניסתו של שוק הפילינג, prx-t33 מיד התעניין בנוהל ושאלות של לקוחות כבר הגיעו. כשהכרתי את פילינג ה- prx-t33 קרוב יותר, הופתעתי לטובה, כי התרופה הזו היא פריצת דרך אמיתית בקוסמטולוגיה! לאחר מסלול של פרוצדורות, לא רק קמטי פנים נעלמים, אלא גם עמוקים יותר. צבע העור מפולס והנקבוביות מצטמצמות, ייצור השומן התת עורי מופחת. עכשיו אני ממליץ על קילוף prx-t33 לכל הלקוחות, כי חשוב לי שהם תמיד יישארו שמחים ויפים!
Tisovskaya Liliya, קוסמטיקאית:
לאחרונה, פילינג prx-t33 פופולרי במיוחד בקרב לקוחותיי, ואני תומך בהם באופן מלא. התרופה האיטלקית מסייעת בבעיות עור רבות וחוסכת מכם הזדקנות מוקדמת. הפילינג נוח מאוד בגלל אפשרות השימוש בכל עת של השנה, מה שהופך אותו כמעט וחסר בארסנל של כל קוסמטיקאית.
טורובה רייסה, קוסמטיקאית-רופא עור:
תמיד אכפת לי ממצב הלקוחות שלי. בפרט, אני מנסה להזהיר אותם מפני הסכנות שבשימוש באמצעים שונים שהאינטרנט מלא בהם, בעיקר בלתי תלוי. עם זאת, במקרה של פילינג prx-t33, הכל שונה. בהתחלה השתמשתי בחדשנות הקוסמטולוגיה על עצמי והתרשמתי מההשפעה. כלי זה התאים גם לכל לקוחותיי והביא את התוצאה הרצויה לאחר ארבעת המפגשים הראשונים. פילינג prx-t33 הוא כעת אחד הנהלים הפופולריים והאהובים ביותר לא רק עבור לקוחות, אלא גם עבורי.
נשים רבות כבר ניסו קילוף prx-t33 והן מוכנות לחלוק את רשמיהן מהנוהל ומהתוצאות לאחר הקורס. בנות בגילאים ומקצועות שונים מציינות כי פילינג prx-t33 עובד פלאים ועוזר להיפטר מקמטים וצלקות שנואים.
אנג'לינה, בת 35, מנהלת יחסי ציבור:
באחת הקבלות פנים, הקוסמטיקאית הציעה לי לנסות נוהל חדש שנקרא "פילינג prx-t33". אני תמיד מוכן לחדש, במיוחד בהתחשב בכך שהמראה בעבודתי חשוב מאוד, ומיד הסכמתי. ההליך נמשך קצת פחות מחצי שעה, בתהליך לא חוויתי אי נוחות, פרט לעקצוץ קל בעצמות הלחיים, אפילו נהנתי מהתהליך. אחר כך עשו לי מסיכה ואחרי 10 דקות הצלחתי לראות את התוצאה. לאחר היישום הראשון, קילוף prx-t33 משך קמטי פנים בעיניים ובקפלי nasolabial, וטון הפנים התבהר והבהיר, כתמים על עצמות הלחיים נעלמו. הפנים שלי ממש התרעננו והתחלתי להיראות צעיר ב -5 שנים! בהחלט לעבור את כל קורס הפילינג, כי התוצאה שווה את זה.
קרינה, בת 42, עורכת:
כל חיי התייסרתי בעור בעייתי: השתמשתי במסכות שונות, קניתי קוסמטיקה יקרה, בזבזתי הרבה כסף על הליכי טיפול יקרים. בידיעה על המאמצים שלי, ידידי סיפר לי על פילינג חדש prx-t33, שעל פי הבטחות היצרן אמור היה לסייע להיפטר ממחצית הבעיות. החלטתי לבצע את ההליך בסלון מקצועי, בו הקוסמטיקאית דיברה על היתרונות הנוספים של פילינג prx-t33. ביחד בחרנו לבצע פילינג לא רק לפנים, אלא גם לניקוי. לאחר ארבעה מפגשים נעלמתי לחלוטין כתמים פיגמנטיים, קמטים סביב העיניים הוסרו, העור נעשה אלסטי וגוון. כמו כן, פילינג prx-t33 עזר להיפטר מצלקות שנשארו מאקנה, מה שלא יכול היה לשמש אותי לתיאור. עכשיו אני עושה הפסקה בין קורסים ואז בהחלט אחזור על זה.
ג'וליה, בת 29, עקרת בית:
שמעתי על קילוף prx-t33 במקרה משכן שהתפאר בתוצאה לאחר ההליך. אהבתי את האפקט והחלטתי לבצע את ההליך, נרגעתי מהעובדה שקילוף מסוג זה הוא ללא כאבים. לאחר הפגישה הראשונה הפנים השתנו: האדמומיות בעור נעלמה ללא עקבות, העור נעשה חלק והצלקת הקטנה על הסנטר דלילה. עם סיום הקורס, הקוסמטיקאית ייעצה לי להחיל את קילוף ה- prx-t33 במקום במשך הלילה, אך ורק על הצלקת, למשך מספר ימים כדי להיפטר ממנו לחלוטין. עכשיו יש לי עור סין מושלם שכולם נהנים ממנו!