Kell-e hámoznom a PRX-T33-ot: az orvosok és a betegek véleménye

0
9157
Hámozás prx-t33

A prx-t33 peeling a kozmetológiában a legújabb, a bőr hosszú idejű fellendülés nélküli stimulálása és helyreállítása céljából. Ez az eljárás a népszerű biorevitalizáció analógja, és olyan medián hámlasztó eljárásokra vonatkozik, amelyek elősegítik a fiatalítást és javítják a bőr állapotát.

Az új módszer lényege

Hámozás prx-t33

A prx-t33 kémiai peeling egy dermális stimulátor a hámlasztásos középső vonal kategóriájából, amely traumás beavatkozás nélkül lehetővé teszi a hegek, pattanások, a ráncok és az életkor foltok eltávolítását.

A fő különbség a PRX-T33 hámozó és a klasszikus között az öregedésgátló hatás, anélkül, hogy megsértené a bőrét.

A prx-t33 hámlásának célja a bőr felső rétegének stimulálása, anélkül, hogy a külső negatív hatások lennének. Az eljáráshoz speciális készítményt használnak, amelynek sok előnye van a többi peeling lehetőséghez képest:

• Nem okoz súlyos bőrpírt;
  • Nincs fényérzékenység;
  • Meg lehet csinálni az év bármikor;
  • Nem hámolja le a bőrt;
  • Nem hagy hegeket;
  • Nem képez gyógyító kéreg;
  • Megszünteti a későbbi hiperpigmentációt.

A prx-t33 hámozás fő célja, hogy azonnal áthatoljon a bőr belső rétegeiben, aktiválja a sejteket és felgyorsítsa azok regenerálódását, ami elősegíti az epidermisz megtisztítását, gyors helyreállítását és fenntartását.

Kémiai összetétel

Hullám ampulla prx-t33

A prx-t33 hámozás kémiai összetétele meglehetősen egyszerű - csak három összetevőt tartalmaz, amelyek együttesen jótékony hatással vannak a bőrre. A hámlasztási megoldás a következőket tartalmazza:

• 3% hidrogén-peroxid - antiszeptikum, amely megtisztítja a szennyeződéseket és az epidermiszt oxigénnel telíti, fokozza a receptorok érzékenységét. Fehérítő hatása is van;
  • A kojicsav olyan komponens, amely elnyomja a melanin képződését, kiküszöböli a hiperpigmentációt és fájdalomcsillapító hatással rendelkezik.
  • A 33% triklór-ecetsav gyulladásgátló komplex, amely megtisztítja a pórusokat, elpusztítja a kórokozó baktériumokat és serkenti a fibroblasztok növekedését, ami növeli a bőr rugalmasságát.

Az alkotóelemek átfogóan befolyásolják az epidermiszt, segítve a kívánt eredmény elérését. Befolyásuknak köszönhetően a bőr fiatalabb, frissebb és egészségesebb.

A PRX-T33 hámozásának előnyei és hátrányai

A prx-t33 hámozás előnyei és hátrányai

Kétségtelen, hogy az eljárásnak számos plusz és mínuszja van, amelyeket figyelembe kell venni a prx-t33 hámozásának eldöntésekor. Csak az összes előnye ismeretében tudhatja meg biztosan, hogy ez a módszer megfelelő-e vagy sem.

között az előnyök jelennek meg:

• Az a képesség, hogy egész évben elvégezzék az eljárást, még télen is;
  • Fájdalommentes. Csak egy égő érzés marad;
  • Az eljárás ideje - legfeljebb fél óra;
  • A bőrpír, a kéreg és a hámlás hiánya;
  • Gyors rehabilitáció és gyógyulás;
  • Azonnali eredmény.

A PRX-T33 hámozásának fő előnye más kozmetikai eljárásokkal szemben a bőr helyreállítása és fiatalítása injekciók nélkül.

között hiányosságokat a kozmetikusok ennek az eljárásnak csak két pontját különböztetik meg:

• Költség - a prx-t33 hámozási ára valamivel magasabb, mint a hagyományos tisztítási módszereknél;
  • Hozzáférhetetlenség - nem minden szépségszalon és magán kozmetikus gyakorolja ezt a módszert.

Annak ellenére, hogy a hátránya, kémiai hámlasztás PRX-T33 mindenképpen figyelmet érdemel, mert a hatékonyság és nagy eredmény.

Felhasználási javallatok

Ráncok az arcon

Vegyi peeling PRX-T33 segít megbirkózni a különböző bőrproblémák, beleértve a korral járó változásokat, és mély tisztítás.

A hámozó termelő azonosítja a főt használati utasítások prx-t33 oldat:

• A bőr lencséje és rugalmassága csökken;
  • Szerbori dermatitisz;
  • Hegek, hegek, pattanások nyomai;
  • Purulens képződmények és pattanások;
  • Gyulladás utáni foltok és striák;
  • Mély és finom ráncok;
  • Szezonális és életkori pigmentáció;
  • Az epidermisz hiperkeratózisa;
  • Fotóképesítés és unalmas arcszín.

peeling PRX-T33 eljárás lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk a problémák a lehető leghamarabb. A jobb és tartósabb hatás elérése érdekében a professzionális kozmetikusok legalább négy eljárást javasolnak.

Az eljárást egy tanfolyamon hajtják végre: hetente egyszer négy-hat ülésen.

A prx-t33 hámozását az egyik legmagasabb színvonalú kezelési és megelőzési módszernek tekintik a bőr öregedése és az arcbőrület nem kívánt tömítéseinek megszabadulása érdekében. Sajnos nem minden kozmetikus csinál kémiai hámlasztás rendesen, így tisztában kell lenniük az összes árnyalatokat az eljárás.

Az eljárás előkészítése

Arckrém

A nemkívánatos következmények és a megoldás helytelen alkalmazásának elkerülése érdekében az eljárást kizárólag szakosodott szépségszalonokban vagy megfelelő képesítéssel rendelkező privát kozmetikusoknál javasoljuk. Otthon, fennáll a veszélye az égési sérülést, míg az utastérben az összes biztonsági szabályokat.

A PRX-T33 hámozása nem csak az arc bőrén, hanem a dekoltázsban is elvégezhető, a karokon, a gyomoron és a test olyan részein, amelyeket beállítani kell.

Az eljárás a kémiai peeling PRX-T33, mint általában, nem igényel speciális készítmény. Kivétel a hiperreaktív zsíros bőr. Ebben az esetben szükség van a két héttel azelőtt, hogy az ülés éjjel alkalmazni feszesítő fluid az arc.

Peeling PRX-T33

Prx-t33 hámozási eljárás

Peeling PRX-T33 végezzük kizárólag szakmai kozmetológus, akik betartják a szabályokat, és eltávolítja a megoldást. Szükség esetén segíthetnek az ügyfeleknek a bőrre gyakorolt ​​káros hatások elkerülésében.

Az eljárást szakaszokban hajtják végre:

• 1. szakasz: tisztítás. Kozmetikus kezeli a bőrt speciális tisztítószereket, így szennyeződés és fertőtleníthető alkohollal;
  • 2. szakasz: alkalmazás. A megoldás PRX-T33 alkalmazott több rétegben, hogy a bőr speciális ecsettel puha masszázs mozdulatok;
  • 3. szakasz: masszázs. A fény érinti professzionális masszázs a bőr az arcon masszázs vonalak 3-5 percig;
  • 4. szakasz: a maradékok eltávolítása. Az oldatot desztillált vízbe mártott tamponnal távolítják el, majd a bőrt vízzel semlegesítővel kezelik, és a maradékot vízzel mossuk;
  • 5. szakasz: táplálkozás. Nedvesítse arcát zsíros krémmel, szérummal vagy testápolóval. Néhány kozmetikus azt javasolja, hogy készítsen külön maszkot.

Az eljárást enyhén égő vagy bizsergő érzés kísérheti, de az érzés legfeljebb tíz-tizenöt percig tarthat.

Súlyos kellemetlenség esetén az oldatot azonnal eltávolítják a bőr felületéről.

Bőrápolás az eljárás után

Arcmosás

A prx-t33 peeling eljárás után nagyon fontos a bőr megfelelő ápolása, amely nélkül kellemetlen következmények jelentkezhetnek: kiszáradás, a bőr megsérülése vagy égés.

A szakemberek kiemelnek egy számot ajánlások:

• Az agresszív bőrápoló termékek kivételével: bozót, alkoholos testápoló;
  • Szivacsokkal és szivacsokkal történő mosás megtagadása a puha termékek szappan nélküli javítása érdekében;
  • Tápláló hidratáló szerek használata;
  • Túlmelegedéstől és a bőr közvetlen expozíciójától való tartózkodás;
  • Megfelelő figyelmet fordítva a test vízmérlegére.

Kiegészítő utasításokat kozmetikus adhat, a bőr típusától és állapotától függően az eljárások után.

Ellenjavallatok

bőrgyulladás

A prx-t33 hámozás kétségtelen előnyei ellenére számos ellenjavallat tiltja az eljárás végrehajtását. Különböző tényezőktől függ, de elsősorban az allergia és a bőrbetegségek jelenlététől.

Lehetetlen PRX-T33 peeling az alábbi esetekben:

• Terhesség és szoptatás;
  • Szabad allergiás reakciók az oldat komponenseinek;
  • A bőr fokozott érzékenységével;
  • Dermatológiai betegségek;
  • Nyílt sebek vagy tályogok a bőrön;
  • Herpes visszaesés során;
  • Fertőző betegségek;
  • Helyreállítási időszak műtétek után.

Azt is meg kellene vizsgálni, hogy szükség van közötti szünetekben kozmetikai eljárások. Két héttel a prx-t33 hámozása előtt tilos minden kozmetikai intézkedés végrehajtása.

Az orvosok és a betegek áttekintése a PRX-T33 hámozásáról

Vélemények

A professzionális kozmetikusok, akik ismerik a prx-t33 peeling eljárást, egyre inkább ajánlják ügyfeleiknek, különösen azoknak, akiknek rendkívül érzékeny a bőre. Ennek oka a gyors gyógyulási időszak, a fájdalmas érzések és a személyes tapasztalatok hiánya.

Irina Kovaleva, bőrgyógyász:

Mindig megpróbálok naprakész lenni, és érdekel az összes kozmetikai újítás. A peeling piac megjelenésével a prx-t33 azonnal érdeklődött az eljárás iránt, és az ügyfelek kérdései már megérkeztek. Amikor közelebbről megismertem a prx-t33 hámlasztást, kellemesen meglepett voltam, mert ez a gyógyszer valódi áttörés a kozmetikában! Az eljárások után nem csak az arcráncok, hanem a mélyebb ráncok is eltűnnek. A bőr színe kiegyenlítődik és a pórusok szűkülnek, csökken a bőr alatti zsírtermelés. Most minden kliensnek ajánlom a prx-t33 peeling-et, mert számomra fontos, hogy mindig boldogok és gyönyörűek maradjanak!

Tisovskaya Lily, kozmetikus:

Az utóbbi időben a prx-t33 peeling különösen népszerű volt ügyfeleim körében, és teljes mértékben támogatom őket. Az olasz gyógyszer sok bőrprobléma esetén segít, és megmenti a korai öregedéstől. A hámozás nagyon kényelmes, mivel az év bármely szakaszában alkalmazható, ami szinte nélkülözhetetlenné teszi minden kozmetikus arzenáljában.

Turov Raisa, kozmetológus, bőrgyógyász:

Mindig érdekel az ügyfelek állapota. Különösen megpróbálom figyelmeztetni őket az olyan különféle eszközök használatának veszélyeire, amelyekben tele van az internet, különösen független. A prx-t33 hámozás esetén azonban minden más. Eleinte magamra alkalmaztam a kozmetológia innovációját, és lenyűgözött a hatás. Ez az eszköz minden ügyfelöm számára megfelelő volt, és az első négy munkamenet után a kívánt eredményt hozta. A prx-t33 peeling jelenleg az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb eljárás nemcsak az ügyfelek számára, de nekem is.

Sok nő már kipróbálta a prx-t33 hámozást, és készen áll arra, hogy megosszák benyomásaikat az eljárásról és az eredményt a kurzus után. Különböző korú és szakmájú lányok megjegyzik, hogy a prx-t33 peeling csodát tesz és segít megszabadulni a gyűlölt ráncoktól és hegektől.

Angelina, 35, PR menedzser:

Az egyik recepción a kozmetikus azt javasolta, hogy próbáljak meg egy új eljárást, a „prx-t33 peeling” elnevezéssel. Mindig kész vagyok egy útra, különös tekintettel arra, hogy nagyon fontos a megjelenés munkámban, és azonnal egyetértettem vele. Az eljárás alig kevesebb, mint fél óra tartott, a folyamat során nem tapasztaltam kellemetlen érzéseket, kivéve az arccsontok enyhe bizsergését, még a folyamatot is élveztem. Aztán maszkot készítettek nekem, és 10 perc múlva láttam az eredményt. Az első alkalmazás után a prx-t33 hámozása az arcráncokat a szemnél és az nasolabial redőkön húzta, és az arc tónusa egyenletessé vált és megvilágosodott, az arccsontok foltok eltűntek. Az arcom szó szerint felfrissült, és öt évvel fiatalabbnak kezdtem nézni! Határozottan haladjon át a teljes hámozási pályán, mert az eredmény megéri.

Prx-t33 peeling hatás: fotók előtt és után

Karina, 42 éves, szerkesztő:

Egész életemben szenvedett a problémás bőr: különböző maszkokat használtam, drága kozmetikumokat vásároltam, sok pénzt költöttem drága kezelési eljárásokra. Tudva erőfeszítéseimről, a barátom egy új prx-t33 peelingről beszélt, amelynek a gyártó ígéretének megfelelően a problémák felétől kellett megszabadulnia. Úgy döntöttem, hogy az eljárást professzionális szalonban hajtom végre, ahol a kozmetikus beszélt a prx-t33 peeling további előnyeiről. Együtt úgy döntöttünk, hogy nem csak az arcot, hanem a dekoltázsot is hámozzuk. Négy ülés után a korom foltok teljesen eltűntek, a szem körüli ráncok eltávolultak, a bőröm megszilárdult és tonizált. Ezenkívül a prx-t33 hámlás megszabadult a pattanásoktól maradt hegektől, ami hihetetlenül örömömre tett szert. Most egy kis szünetet közötti időszakban, és akkor biztos, hogy ismételje meg.

Prx-t33 peeling hatás: fénykép négy eljárás előtt és után

Julia, 29 éves, háziasszony:

Mintegy peeling PRX-T33 hallottam a baleset a szomszédok, akik dicsérték az eljárás kimenetelét. Tetszett a hatás, és úgy döntöttem, hogy elvégezzem az eljárást, megnyugtatva az a tényt, hogy az ilyen típusú hámlás fájdalommentes. Az első ülés után az arc megváltozott: a bőr vörössége nyoma nélkül eltűnt, a bőr sima lett, és az álla egy kis heg vékonyodott meg. A tanfolyam befejezése után a kozmetikus azt tanácsolta nekem, hogy a prx-t33 hámlasztást egy napon keresztül a helyszínen végezzük, kizárólag a heggel, hogy teljes mértékben megszabaduljunk tőle. Most a tökéletes porcelánbőröm van, amelyet mindenki irigylem!

A prx-t33 hámozás hatása: fénykép az első eljárás előtt és után

VÁLASZ MEG

Kérjük, írja meg véleményét!
Kérjük, írja be ide a nevét